otrdiena, 2011. gada 25. oktobris

Krāsainas brīvdienas:))

Brīvdienas kā krāsainas pērlītes savijušās vienā virtenē...


Kaut kas tāds pasakains, netverams, mazliet nereāls.
Māksliniece Laima Bikše trausla, sievišķīga, tai pat laikā ļoti, ļoti vienkārša un īsta. Esmu apburta:))) Tāpat ir ar viņas gleznām. Kaut kas no bērnības sajūtām tajās raugoties...
Princeses cienīga lustra lielajā istabā, smalki izzīmēti ziedi uz grīdas un saules pielieta veranda, kaut saule ietinusies mākoņos... Silti. Gribas pateikt ka tā ir māja, kurā piestāv audzināt bērnus. Nokautrējos, nepasaku. Tagad žēl. Varbūt citu reizi.
Runājam par mājām, par bērniem. Tik ikdienišķi un tai pašā laikā īpaši. Projām dodoties Ieva uzdāvina Laimai smaidu. Laima mums - savus gaišos smieklus...



Daniela savērtas krelles. Rudenim piestāvošas. Vienas tiek māsai. Visskaistākās!!! :)) Tām gan manis tamborēta pīnīte. Sarkana.
Ieva priecājas par krellēm. Tā ļoti, ļoti sievišķīgi. Liek krelles ap kaklu un skatās spogulī:))) Koķetē. Krelles noņem, liek atpakaļ un tā bezgalīgi... Un to visu pati! :))






Kāds mirklis Rīgas zoo. Sen nav te būts. Bērni priecājas, skaļi smejas un komentē redzēto. Bet mani neatstāj sajūta, ka šeit mājo skumjas.






Kaķim atņemtā. Daniels ieraudzīja nevienlīdzīgo cīņu un ātri noreaģēja.
Kādu laiku aijāja savās plaukstās nesot pie vetārsta...



Kristiāna lasītās zīles garšo:)) Puikas sadomāja salasīt zīles un vēlāk atdot zoodārzā.




Ieva smejas skaļi un skanīgi par ķenguru lēkāšanu. Blakus viens meitēns jautā savai mammai - kāpēc tas ķengurs skrien klibodams? Mamma saka - viņš lec. Nē, viņš skrien klibodams...


Daniels skatoties kā lemuri veikli pārvietojas pa virvēm skaļi domā - man mājās tādas virves vajadzētu! Cik vispār maksā lemurs? Gribētu tādu sev. Kad būšu liels, tad man būs lemurs. Atbraukšu mājās no darba un tad kopā ar savu lemuru lēkāšu pa virvju trasītēm...



Skaisti bērnu darbiņi! Tik krāsaini un dzīvi:)))))






Auto sēžot ēdam izkusušas siermaizītes. Karstās tējas termoss vainīgs. Bet garšīgi tāpat:)))


Krāsainu nedēļu Jūsmājās! :))))

8 komentāri:

  1. Paldies par ieskatu!
    Es tieši plānoju šo piektdien apmeklēt ZOO. Tad jau redzēs, cik skumjš vai smieklīgs man tas liksies. ;c)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti jaukas krelles un liela pacietība uz pucēšanos....Glezna ar bērnības smaržu un zoodārza skumjas - tas taču izraisa emocijas un neļauj būt neitrālam!

    AtbildētDzēst
  3. Liki!:)) Rīgas zoo tiešām ir mainījies uz labo pusi! Ceru, ka Tev būs smaidīgais zoodārs! :)) It sevišķi pie lemuriem tas tāds ir! :)))))

    Maija - laikam jau no mazotnes meitenēm patīk pucēties, tā pa visam neapzināti:))) Un brāļi to vēl veicina, jo viņiem patīk tās Ievas sejas izteiksmes skatoties spogulī:))))
    Laimas gleznās ir kaut kas tāds trausls un maigs, kas man asociējas ar bērnību...:)))

    AtbildētDzēst
  4. feina ekskursija man līdzi Jums pa Zoo:))

    AtbildētDzēst
  5. Үоu cаn simρly сhoоsе between the identicаl devеloper's slide creases and turn continuing your journey. Only purchase a designer Prada handbag from a reputable dealer or high-end department store. Now, the average selling price appears to be declining causing a decrease in financial resources.

    Review my web page :: cheap handbags

    AtbildētDzēst
  6. To start уou'll first need to gather your supplies. Lay one side of the toothpick on it and then lay the toothpick down the length of your nail, right in the middle. The holiday party girl look can be achieved easily at home.

    my web-site - hair accessories

    AtbildētDzēst
  7. Νew CP "Montgomery County" then postеԁ
    а cоmment on thе authοr's CP page alleging that the Live Nation article had errors and did not have accurate information about the project or the process leading to it. Unless you feel like taking on major challenges, I advise you to let today pass quietly and avoid new beginnings until tomorrow, when the aspects are more supportive and the moon enters the future-oriented sign of Aquarius. Council member Roger Berliner is quoted in that article as saying, "I do perceive the process used here taints the entire project and makes it difficult for us.

    Here is my website - done Deal

    AtbildētDzēst