trešdiena, 2011. gada 13. jūlijs

Tukuma sekond hand atradumi:))

Reibinoši smaržo liepziedi istabā uz galda. Pagalmā bites san:)) Jūlijs kā nekā...



Dažas dienas atpakaļ tikām pie divām gotiņām:))) Vainīgs mazais Tukuma sekond hand veikaliņš...


Te pirmā mīlule no Tedy:)))



Jauki, viegli ripojoši koka riteņi, viegli atklipsējami no gotiņas, izmantojami arī kā atsevišķa rotaļlieta:D Vismaz Ievai tie šķiet tik pat interesanti kā gotiņa:))) Tie tiek ripināti gan kopā, gan pa vienam un pēc tam tiek atrasti gan zem gultas, gan zem skapja, gan vēl visādās citādās istabas vietās. Un reizēm - riteņi kļūst par skaņu radītājiem...



Velkamais striķītis nepieciešamības gadījumā saīsināms, vai pagarināms - pēc saimnieces vēlmēm.



Otra - spilvengotiņa atceļojusi no Norvēģijas.
Izteiksmīgas acis,mīlīgs purniņš, kājas, kuras inčīgi kūļājas, ja Daniels atdarina kā govs iet pa pļavu, vai skrien mājās no ganībām...:)) Kad raibaļa atpūšas, tad guļ manā plauktā un vēro apkārt notiekošo:))


Kamēr gotiņām fotosesija, tikmēr kaimiņš ienesa ķiršus:)))) Labi daudz ķiršu!:))) Tāda lauku sajūta uzreiz. Laukos parasti tā labi ar kaimiņiem sadzīvo, bet izrādās arī pilsētā tā notiek. Nu jau zinu to gadus divus:)))




Ieva gana savas mīlules. Un mani nepamet sajūta ka rotaļlietas ir ĪSTAS...



Šoreiz mazajā veikaliņā palutināju arī sevi.:)) Šī soma man iepatikās no pirmā acu skata - nevarēju viņu tā vienkārši atstāt veikala plauktā! Tāda ziedošās vasaras soma:))) Jau pāris reizes iemēģināju - tajā ērti salikt visu nepieciešamāko un vēl pēc tam vienmēr atrodas vieta arī kādai grāmatai...:)))


Šobrīd somā visbiežāk nonāk šī grāmata. Lauku avīzes izdevniecībā iemantojama par sešiem latiem un divdesmit santīmiem. Grāmatnīcās šķiet krietni dārgāk... Tagad - šur tur braucot, pa ceļam varēs iepētīt Latvijas interesantākos dižkokus:))) Dižkoku nosaukumi jau paši par sevi interesanti - Raganu kalna priede, Ozolu ozols,Velnozols,Krokodilegle...



Kamēr es te rakstu, tikmēr kaijas ķircina kaķi:))) Stāv abas uz kaimiņu mājas jumta un savā starpā sakliedzas:)))



Kaķis tik spicē ausis un žēli skatās. Pārāk augstu tās kaijas... tad jau labāk peles:)))

4 komentāri:

  1. feini atradumi :)
    man ar takš vaidzēt savu sekend hend Daces bodīti parādīt, kur es šad tad labumus gūstu :D
    kaķis kolosāls logā :D

    AtbildētDzēst
  2. Ikreiz,kad pie Tevis lasu par Tukuma bodīti gribu uzzināt tās atrasšanos, jo esmu no Tukuma, tur dzīvo mani vecāki, bet kur tie gadi, kad bodes tur nepārzinu....bet iegriezties varētu!ievai super rotaļlietas!

    AtbildētDzēst
  3. rotaļlietas superīgas, bet somiņa vienkārši dievīga - varēji jau nošmaukties un sastāstīt, ka pati uzmeistaroji :)))
    Pince burvīga - sen nebij manīta :)

    AtbildētDzēst
  4. :))) Paldies, Madara! Noteikti parādi mums savu Daces bodīti! :))) Tādās bodītēs kaut kas ir...:))) Jā, Pince beidzot atkal vairāk dzīvojas pa māju un tad jau arī nokļūst kadrā! :))))

    Maija, adresi tā uz reiz nepateikšu veikaliņam tam. Tur pretī ir neliels laukumiņš starp ielām, kurā pāris bērniem domātas atrakcijas ir. Vēl pretējā ielā kafejnīca, kura tur no Padomju gadiem ir. Varbūt šīs norādes Tev ļauj nojaust, kur tas veikaliņš meklējams ir Nākamreiz paskatīšos precīzu adresi un uzrakstīšu! :)))

    Inese - nošmaukties nav feini, es taču pati zinātu, ka šmaucos:DDD Sevi jau nepiemānīšu:)) Pincei bija vasara galvā, vai ilgs pavasaris:DD Bet nu jau sāk atkal pie mājām dzīvoties. Nez - tas liecina, ka būs barga ziema? Tavi burvīgie kaķi kā uzvedas?:)))

    AtbildētDzēst