piektdiena, 2011. gada 8. jūlijs

Vasaras viducī:)

Vasaras vidus sajūta, tāda rāma un nesteidzīga...





Lillijas saziedējušas no mammas dotajiem sīpoliem. Līdz pat ziedēšanai nezināju kādas krāsas ziediem būs. Mazliet kā noslēpums un tādi gaiši gaidīšanas svētki... Mazi, bet tomēr svētki:)))





Mammai maizes tašiņa vasarīga tapa. Vienkārša, lai nenokļūtu skapja plauktā kādām labākām, īpašākām iepirkšanās dienām domāta... Lai ir šovasar uz bodi ejot:)))



Kristiānam arī svētki:))




Eksāmens CSDD godam izturēts un nu veļļuka mugurā var kāpt jau ar visu svarīgo dokumentu:))) Tāds lepnums dēla acīs, kad no rītiem viņš ņem tiesības un dodas braucienā pie draugiem...:))


Jūrmala ir ļoti, ļoti jauka, bet es reizēm ilgojos pēc laukiem, vai "nepieradinātās jūras".
Kad ilgas pēc pirmatnības ir nepārvaramas, tad sēžamies mašīnā un braucam uz Mērsragu...



Mazliet citas pīles...



Gulbji kā no pasakām.





Un jūra, jūra, jūra...:)))







Ieva iederās šajā jūrmalī. Viņai vēl joprojām viss ir brīnums...:))) Man šķiet, ka tieši šādi var savu zemi iemīlēt. Tā vienkārši un bez ārišķībām.













Man gribētos, lai pēc iespējas ilgāk Ieva spētu lasīt smilšu grāmatā...:))




Nevar teikt, ka akmeņainās jūras krastā ziedu nav! :))












Ja labi pameklē - ir pat vilkuvāles:D








Kad divas, mazas, mīļas kājas ir piegurušas, tad...



mājam sveikas Mērsraga priedēm



un bākai līdz citai reizei. Tāda noteikti atkal būs! Tik nekad nevar zināt kad tieši tā pienāks. Varbūt jau rīt, bet varbūt tik vasaras otrā pusē. Jo ilgas nav iepriekš saplānojamas un labi, ka tā. Paliek vieta brīnumam...:)))

6 komentāri:

  1. Cik brīnišķīgi! Paldies, ka ļāvi pabūt pie jūras, gadu nav tur būts. Un ieintriģēji par Kristiāna tiesībām, jāpainteresējas man arī.

    AtbildētDzēst
  2. Es dievinu jūru!!! Ja vien būtu iespējams, dzīvotu pie jūras.

    AtbildētDzēst
  3. Diāna - Tev un Tavējiem kādu nedēļas nogali jātaisa ekspedīcija uz jūru:))) Tici man - odu ir mazāk nekā citur, bet baloniņš tomēr jāpaķer līdzi, ja sadomā nakšņot teltī. Taviem puikām vēl mazliet par agru tiesībām - tās var likt tikai no 12 gadu vecuma:( Bet iespējams, ka nav par agru pamācīties noteikumus CSDD mājas lapā, Kristiānam patika, ka var mācīties netā:D interesantāk kā no grāmatas - tā viņš teica:DD

    Ceita - es Tevi ļoti labi saprotu! :))) Ilgus gadus es tikai sapņoju par to, ka varētu dzīvot pie jūras. Brīdī, kad jau biju šo savu sapnīti noglabājusi "augstā plauktā" tas pēkšņi piepildījās! :))

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, Inga, ka ''aizvedi'' pie jūras! :) Lilijas vienkārši karaliskas!

    AtbildētDzēst
  5. Skaisti,rimti,mierīgi...tāds miers pārņēma un pa vidu Tava Meitiņa....harmonija....

    AtbildētDzēst
  6. Aija, jābrauc Tev ar savējiem arī uz jūru! Ūdens silts kā piens! :)) Lilijas vienas no manām mīļākajām puķēm, tāpēc mammas dāvana jo sevišķi mīļa.:)

    Maija - tur Mērsragā tiešām mazliet apstājas laiks, visas domas pazūd un ir tikai esošais brīdis. Lielisks veids kā "uzlādēt baterijas":))))

    AtbildētDzēst