piektdiena, 2011. gada 25. marts

Ikdienas raibumi:)


Šorīt tik skaists rīts! Saule iekrāsojusi bērzu baltos stumbrus mazliet rozā. Kā maza, bet varbūt liela meitene, kura pa ziemu paspējusi sailgoties pēc spilgtākām krāsām...:)

Nenociešos un ar savu rīta kafijas krūzi  izeju dārzā. Smaržo pēc jūras, pavasarīga vēja un kūstoša sniega.


Apkārt redzamie koki kā no Purvīša gleznām - tik daudz krāsu toņu un tonīšu....

Pat pūpolos mazliet manāmi sārtie toņi:)

 Košākas krāsas ik pa brīdim ievijas arī manos sīkdarbiņos. Te Ieva ar 
savu pirmo galvas rotu. Un  manu pirmo darināto brošu. Broša gan nebūs viņai, bet manai māsiņai, kurai šodien vārda diena! :)) 

Nebiju iedomājusies, ka brošu kājiņas ir tik lētas - nieka 15 santīmi (veikals Elīze). Tātad šad tad varēs notikt eksperimenti šajā jomā nesāpīgi naudas makam:D

Abas puķes - gan galvas rotai, gan brošai tamborētas kā šeit redzamie ziedi. Ziedu vidiņos iešuvu mazas melnas podziņas.


Ievai pirmā reakcija pret matu rotu nebija sajūsma. Viņa to gribēja nodabūt no savas galvas pēc iespējas ātrāk nost. Bet pēc kāda mirkļa piemirsa par tās esamību:)



Brošu viņa cītīgi ar pirkstiņiem "iepētīja" un pēc mirkļa arī aizmirsa:D










Šeit mazliet citas krāsas darbiņš top, ceru līdz nākamās nedēļas beigām pabeigt. Un šī piezīme būs iemesls pacensties, lai tiešām tā būtu! :D



Dažas dienas atpakaļ Ineses blogā ieraudzīju sievišķīgi jauku testu. 
Protams, ka arī es nespēju turēties pretī kārdinājumam to izpildīt! :)))  Lūk, kas man sanāca.

И вот он готов - твой портрет... Смотри...

Чистота помыслов и души, внутренний свет, образованность и тактичность... Вот те качества, которые мне хотелось передать, когда я рисовала тебя. Ты - замечательный человек - добрый, чуткий и душевный. И поэтому с радостью дарю тебе эту картину (:


image
Gribētos līdzināties šim rakstiskajam portretam ! 
Šī meitenes ģīmetne būs kā  pamudinājums tam.
















Jā, šonedēļ nejauši netā atklāju, ka marta, aprīļa un maija sestdienās bērniem no 6 gadu vecuma līdz 14 gadiem kopā ar vecākiem, vai vecvecākiem ir iespēja piedalīties leļļu animācijas darbnīcā "Brigādes rezgalības Kino muzejā".

 Leļļu animācijas darbnīcu vadīs animācijas režisori Dace Rīdūze un Ēvalds Lācis no studijas "Animācijas brigāde".

Sīkāka informācija par datumiem, pieteikšanos ir skatāma šeit.  Domāju, ka šī darbnīca patiks gan lieliem, gan maziem! :)) Pats jaukākais -  ģimene var darboties kopā! :)))



Lai jaukas un saulainas brīvdienas Jūsmājās! :)))





5 komentāri:

  1. jā, mana dāma vēl joprojām neko sev uz galvas dekorēt neļauj :) Labi vismaz, ka ar vēsāka laika iestāšanos vairs pret cepuri neprotestēja (vasarā likās bezcerīgi vispār kaut ko galvā dabūt :D)
    Testiņš feins, vai ne? Dikti mīļš un jauks...
    Paldies par animācijas darbnīcu - tikko piezvanīju, tur jau viss pilns, tikai uz 21.maiju vēl iespraucos :)

    AtbildētDzēst
  2. :))) Es biju sacerējusies - maza meitiņa, patiks viņai tas un šitas:D Bet meitēns ir pats par sevi! :)) Un noliek mani pie vietas:D
    Es arī tā padomāju, labi ka ziemā Ieva vēl nemācēja protestēt pret cepuri un tā. Savādāk būtu "ziepes";))
    Jā, reti tik jaukus testus nākas redzēt, lai neteiktu, ka gandrīz nemaz.
    Hei, Inese! Es arī pieteicos uz 21. maiju! :)))

    AtbildētDzēst
  3. Skaists tas sārtais pavasaris...Un tās rotiņas...Nu, jā manai ar nepatīk nekas uz galvas....Bet gan jau būs laiks , kad prasīs pati....Es vismaz ceru...

    AtbildētDzēst
  4. Opā, cik feini - tad jau mēs satiksimies arī klātienē :))) Es mazo Čiepu arī ņemšu līdzi, bet darbosies jau, protams, lielais bērns

    AtbildētDzēst
  5. Maija:)) Es arī tā ceru, ka kādā brīdī mazā pati gribēs pucēties. Mums laikam atliek tikai mazliet pagaidīt! Kādu brīdi vēl...:)))

    Inese - tas būs jauki! :))) Satikt Tevi klātienē! :)))
    Man līdzi būs arī mazā Mīļpele, kura protams darbosies pēc saviem ieskatiem, galvenie darītāji būs puiki:))) Mīļpeles dēļ arī pieteicu pašu pēdējo datumu, jo tad būs mazliet paaugusies jau. Un re, galu galā tas izrādās būs īpašs datums...:))))

    AtbildētDzēst