piektdiena, 2011. gada 28. janvāris

Krēsliņš Ievai:)

Jau kādu mēnesi apdomājām Ievai krēsliņa iegādi. Viņai tikko palika  četri mēneši, bet mums šķita, ka ir tā lēnām jāpaskatās barošanas krēsliņu piedāvājums, jo brīdī kad to tiešām vajadzēs, nevarēs tik ātri atrast. Meklējām  netā un atradām. :)) Te viņš ir.:)) Un es nevaru vien beigt par viņu priecāties:))


Pirms tam par tādu pat dzirdējuši nebijām. Krēsliņš, kuru mazulis var izmantot no dzimšanas līdz pat skolas vecumam. Pagaidām Ievai tas pilda šūpulīša funkciju. Nolikām virtuvē lielā galda galā un Ieva tagad lieliski var redzēt, ko es, vai kāds cits virtuvē dara. Prieks, ka tā būs mēbele ilgam laikam - kamēr Ieva sasniegs 36 kg. Vizuāli pievilcīga un funkcionāla. Man kā mammai ir svarīgi ,lai mēbele ir viegli kopjama. Tāda tā arī ir:)

Pa visam maziem zīdainīšiem krēsliņā ir ieliekams mīksts auduma ieliktnītis, cauri tam ir izvelkamas drošības siksnas, ar kurām mazulīti piesprādzēt. Kad mazulis paaugas, tad krēsliņam pieliek kāju atbalstu, un līdzi nāk divas galdiņa virsmas, lai mazulis varētu pats mācīties ēst, kā arī droši varētu rotaļāties.
Šeit Pince ievērtē, vai Ieva tiešām droši sēž savā krēslā:) Bez Pinces mūsmājās nevar notikt nekas:D
 Krēsliņš ir grozāms ap savu asi. Ja nepieciešams krēsliņu kaut kur pārvietot -  to izdarīt ir viegli, jo tam ir mazi ritenīši. 
Kaķim pēc brīža apnika sēdēt, viņa izdomāja, ka var arī guļot visu lieliski var iepētīt:D
Krēsliņš ir no plastmasas, bet oranžais ieliktnis ir no mākslīgās ādas. Mēs izvēlējāmies oranžu ādu, bet arī citas pieejamās krāsas ir feinas:) Krēsliņu ražo Amerikā, nosaukums -   Bloom Fresco Loft. Mēs protams uz Ameriku nebraucām,  atradām Latvijas interneta veikalā autokreslini.lv.
Šodien savā krēsliņā Ieva iesnaudās un nogulēja diezgan ilgi:)) Tātad arī atzina labu esam...:))) Vien Daniels žēli nopūtās, ka viņš šim krēsliņam ir par lielu jau...

4 komentāri:

  1. interesants krēsliņš un burvīgs kaķis!

    AtbildētDzēst
  2. ak, laimīgais bērns...
    Es meitiņai kad meklēju krēsliņu, uz šitiem nosiekalojos un ņemot vērā ārkārtīgi skaisto dizainu pat neuzdrošinājos paskatīties cenu. Nopirku tepat LR ražotu koka krēsliņu. Nu gan nožēloju, ka savai enģelītei nesagādāju šo jauko brīnumu. Patiešām skaists! Lai jums labi lietojas :)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies , Inese! :)) Krēsliņš mums ar atlaidēm sanāca ap 200 latiem. Dārgi,bet tā ir manta vismaz uz gadiem 7.:)) Varbūt Tavai Princesītei vēl nav par vēlu:)))Brīdī, kad tuvojas dzimšanas diena - mīļš mājiens savējiem, ka izņēmuma kārtā aploksnīti;)) Daniels (mazākais puika) jautāja ko pēc tam ar šo krēsliņu? Teicām, ka būs lietošanā viņa bērniem:D

    AtbildētDzēst
  4. Irēna - šis kaķis ir mana vājība:D Bet Tavējais nav mazāk jauks:))))

    AtbildētDzēst