ceturtdiena, 2012. gada 26. jūlijs

Vēl tikai līdz sestdienai! :)))

Jā, jā - vēl tikai līdz sestdienas vakaram Rīgā, Strēlnieku laukumā var izbaudīt nebijušas izjūtas! Kādas? 
Dinner in the Sky® piedāvā izsmalcinātas maltītes debesīs. DEBESĪS! :)))) Varat to iedomāties? Baudīt maltīti  piecdesmit metrus virs zemes... ļaut, lai vēji nebēdnīgi spēlējas ar matu cirtām un liegi plivina vasarīgos svārkus... vien laikam līdzi jāpaķer kāda jaciņa, vai viegla plecu šalle, jo vēji Rīgas jumtu tuvumā varētu būt lielāki kā te uz zemes.
Tas vēl nav viss! Ēdienus debesīs piedāvā pasaules top pavāri! Man par ko tādu vien iedomājoties mazas satraukuma skudriņas tekalē pa muguru:)))
Savā ziņā mazliet neticams un mazliet brīnumains pasākums:))) 
Varbūt nemaz nav jābrauc uz Parīzi, lai bildinātu savu mīļoto meiteni. Varbūt to var izdarīt tepat Latvijā -  Rīgas debesīs saulrieta laikā:)) Vai nosvinēt kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem kādu īpašu dienu, vai vienkārši vasaras viduci... Variantu jau bezgala daudz. Mazliet aizrāvos:D
Vairāk par šīm īpašajām maltītēm, lieliskajiem pavāriem un laikiem, kuros šīs maltītes notiek varat izlasīt TE!

Lai jauka kopā būšana ar savējiem! Vienalga - debesīs, vai uz zemes:)))



6 komentāri:

  1. Vienmēr braucot garām, noskatos uz to ''konstrukciju'' un nodomāju, ka gandrīz tā kā biedējoši izskatās :)))))) Es pat nezinu, vai gribētu ko tādu izbaudīt, man būtu bail! :)

    AtbildētDzēst
  2. Aiju, neesmu kādu brīdi bijusi Rīgā, tāpēc to konstrukciju iedomāties varu vien no mājas lapas bildēm:))) Zinu, ka savu mīļoto vīrieti augšā doties nepierunātu ne par kādu naudu:D Bet ar kādu draudzeni kopā gan gribētu ko tādu pamēģināt:)) Reizēm pati brīnos par savām tāda veida vēlmēm:D Ko es nedarītu? Domāju, ka ar gumijām noteikti nelektu:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par vēlmēm nav ko brīnīties, tas ir forši, ka ir par ko sapņot un ko vēlēties :)))
      Es gribētu iemācīties vadīt lidmašīnu, piemēram :)))))

      Dzēst
  3. Ai, to laikam es nevarētu. Vadīt lidmašīnu. Man būtu bail, jo zeme pārāk tālu:))) Bet kādu jahtu gan varētu pastūrēt:)))

    AtbildētDzēst
  4. Katru vakaru, dodoties mājās no darba pa Mūkusalas ielu, noskatos pāri Daugavai, kā viņi tur karājas.... Brrrrrrr... Es gan neko tādu negribētu "izbaudīt" :))) Maltīte, šķiet, nav īstā reize, kad ķert adrenalīnu.

    AtbildētDzēst
  5. Aija, man jau šķiet, ka tas ir gana droši. Bet kas zin, varbūt ieraugot realitātē šo pasākumu arī mana dūša "saskrietu papēžos":D Kā jau teicu, esmu redzējusi tikai bildes:)))

    AtbildētDzēst