ceturtdiena, 2011. gada 10. novembris

Sapņi piepildās! :))

Šorīt skaists, dzestrs, saules apmirdzēts rīts! Un salna arī pie mums, gribēju jau teikt - beidzot:D Kā nekā jau Mārtiņdiena! :))) Viens no Mārtiņdienas ticējumiem - ja Mārtiņa diena ir jauka un skaidra, tad ziemā būs liels sals. Sanāk, ka gatavojamies aukstai ziemai? Tātad būs vajadzīgi silti cimdi, zeķes, zābaciņi:)))



Mūsmājās pa šo īso laika sprīdi noticis kāds neticams notikums:))) Mūsmājās ir ienācis suns! :)))) Pa visam negaidot. Bet varbūt tomēr ne gluži tā... Jo sajūtās jutu, ka esam gatavi sunim! Biju domājusi, ka, bērniem neko nesakot, ap Ziemassvētkiem aizbrauksim uz kādu dzīvnieku patversmi un ieklausīsimies, vai starp daudzajiem ķepaiņiem nav arī mūsu suns... Bet sanāca pa visam savādāk. Viņš jau ir klāt šonedēļ! Un mazliet savādākā veidā kā bija domāts! Te nu viņš ir! :)))


Iepazīstieties - Laris Baltais Draugs (tā man sanāca tulkojot no lietuviešu valodas viņa vārdu) :)))
Viņš ir tieši tāds, kādu savos sapņos biju iztēlojusies mūsu suni!:)))



Dzīvespriecīgs, jautrs, bērniem draudzīgs! Tāds viņš ir! No baltā astes galiņa, līdz pat melnajam, miklajam purniņam un lielajām, mazliet skumjajām acīm. Nekad neaizmirsīšu Daniela acis brīdī, kad viņš tiešām noticēja, ka Laris ir mūsu suns. Tā acu izteiksme ! :)) un Kristiāna rāmais smaids uzzinot, ka viņa klusais sapnis par bīglu ir piepildījies tik negaidīti un spēji:)))


Pa dienu, kamēr puiki skolā, Lari ir privatizējusi Ieva! Es apbrīnoju viņas mīlestību uz suni no pirmā acu uzmetiena! Piegāja sunim klāt un vairs neatstājās ne soli:)))


Ieva ar prieku atdod viņam savas kartona kārbiņas sagraušanai:D


Laris spēj to novērtēt! :)))


Kā Laris ienāca mūsmājās? Tā pa visam neticami es teiktu...
Man reizēm patīk paskatīties sludinājumus portālā ss.lv. Bieži vien tie ir sludinājumi par suņiem un kaķiem - bez kāda konkrēta nolūka, vairāk gan lai vienkārši paskatītos bildes un papriecētu acis. Tā nedēļas sākumā paskatījos sludinājumus par suņiem un tajos ieraudzīju sludinājumu, ka tiek meklētas jaunas mājas Larim. Sludinājums jau bija vismaz nedēļu vecs un to bija skatījušies kādi četri tūkstoši cilvēku. Pie sevis padomāju, ka ļoti feins suns, ka tieši tāds, kāds iederētos mūsmājās. Bet otra balstiņa manī teica - nu klau, tas sludinājums ir jau vecs, un tik daudzi cilvēki to ir skatījušies pirms manis, noteikti arī zvanījuši saimniekiem un tā... Nu vienu vārdu sakot - nemaz neceri, jo suns noteikti ir jau jaunajās mājās. Tā arī nepiezvanīju...
Naktī gulēju un sapņoju par suni. Vairs neatceros sapni konkrēti, tik pamostoties sajūta bija tāda gaiša un laimīga. No rīta vēlreiz sameklēju to sludinājumu un piezvanīju saimniecei. Lai cik man tas neticami šķita - suns vēl bija pie viņas! Saimniece sunim meklēja mājas, kurās būtu bērni,saimniekiem nebūtu svešs aktīvs dzīves veids un jaunās mājas nebūtu pārāk tālu no Rīgas. Man sirds apmeta kūleni tajās pāris minūtēs! Bet noteikums no saimnieces puses - viņa pati atbrauks apskatīties mūsmājas un paskatīsies arī to, vai sunim šeit patiks un galu galā, vai suns patiks mums...
Tās bija tik garas stundas! Bet tad viņi bija klāt! Un gandrīz vienā mirklī suns atzina mūsmājas par savējām. Tas ir tik neticami, ka tā var būt. Bet tā tas vienkārši ir:))) Manās sajūtās tas ir brīnums!:))) Šķiet, ka parasti tā notiek vienīgi filmās...:)))


Šobrīd man acu priekšā ir šāds skats:))) Un smaids man tāds...:)))
Sapņi piepildās, ja tiem tic, reizēm pašā neticamākajā, negaidītākajā veidā! Es to zinu, bet laiku pa laikam man to vajag atgādināt:)) Un Laris ir lielisks atgādinājums:)))

Lai piepildās arī Tavi sapņi! :))))

13 comments:

  1. Apsveicu no visas sirds ar jauno ģimenes locekli, jo savādāk jau es to nevaru nosaukt! Laimīgie bērni un laimīgais suns un laimīgie Jūs visi! Vēl viena laimīga stāsta... es gribētu teikt- sākums :) Lai Jums visiem kopā labi :)

    AtbildētDzēst
  2. Tik patīkami, prieks par jums visiem! Lielisks ieraksts!
    Un atgādinājums vērtīgs!

    AtbildētDzēst
  3. Lieliski! Apsveicu ar jaunā drauga ienākšanu ģimenē!
    No radu pieredzes, kuriem arī ir bīgls, tiešām iesaku ieturēt saprātīgu diētu un piekopt aktīvu dzīvesveidu, jo, kad viņi pārēdas, kļūst ĻOTI resni, mazkustīgi un "neinteresanti". Lai jums jautra un aktīva kopā būšana! :c)

    AtbildētDzēst
  4. Mēs noteikti brauksim iepaz;ities :)
    J. :)

    AtbildētDzēst
  5. Kāds burvīgs notikums jūsmājās!!!
    Kad es satiku SAVU suni, es arī neticēju, ka tas ir iespējams - tā vienkārši satikties un saprast, ka esam ĪSTIE viens otram :)))
    Visus jūs apsveicu, bet nabaga Pincei izsaku līdzjūtību - lai jums mierīga sadzīvošana un daudz laimes mirkļu kopā :)

    AtbildētDzēst
  6. Ai, cik jauks stāsts un notikums:)))Iedvesmojoši!
    Ceru, ka reiz līdzīgi arī es satikšu savu suni(kaķi man "nespīd":(-alerģija)

    AtbildētDzēst
  7. kā man patīk šie suņi, super. :)))
    apsveicu ar jaunu ģimenes locekli ;)

    AtbildētDzēst
  8. Cik jauks notikums, pat asariņa notecēja!
    Man (mums) ar ļoti gribētos suni vienīgi pie mūsu dzīvesveida ir bail tās atbildības.

    Cik jauki bērniem uzaugt kopā ar dzīvniekiem!

    AtbildētDzēst
  9. Cik mīļi!Apsveicu ģimenīti!Ļoti, ļoti jauks stāsts!

    AtbildētDzēst
  10. Jauka iepazīšanās! :) Lai jums visiem laba sadzīvošana ;)

    AtbildētDzēst
  11. Mīļš, mīļš paldies, meitenes!:))))))) Pamazām aprodam ar jauno kārtību mājās. Tāda sajūta, ka ģimenē ienācis vēl viens bērns:D

    Aija - šķiet būs daudz smieklīgu stāstu par un ap suni. Ir pagājušas tikai pāris dienas, bet stāsti jau krājas:DD

    Daiga - atgādinājums, jā:))) Tagad būs grūti to aizmirst:))))

    Liki - mūsmājās viņam nebūs iespēja kļūt resnam:D Būs jāiet staigāt daudz un dikti:D

    J - noteikti iepazīsieties! Un man jābrīdina - nolaizīs līdz nāvei:))))

    Inese - jā, vai ne:)) noticēt grūti, līdz piedzīvo pats uz savas ādas:)))) Zini, Pince nav nemaz ar pliku roku ņemama:D Noliek sunci pie vietas ātri vien! Parāda, ka ir galvenā:)))) Nu vismaz pagaidām...

    Zkss - Tu noteikti satiksi SAVU suni! Un kas zin, varbūt arī kaķi. kaut kur lasīju, ka mēģina radīt kaķus, pret kuru spalvu nebūtu alerģijas... :)))

    Ieva - tieši tā - kādu dienu arī Jūsu mājās ienāks suns! Tad, kad būs īstais laiks:)))

    Madara - man arī viņi ļoti patīk, tādi dzīvespriecīgi un jautri:))

    Dace - jā, suncis mazliet sarežģītāk kā kaķis. Iedomājies, Ieva mācās no suņa rūkt:D

    Maija, Anda - mīļš paldies:)))))

    AtbildētDzēst
  12. tie abi dzīvnieki laikam pat krāsas saskaņojuši?:):)

    AtbildētDzēst
  13. Jā, Irēna! :))) Krāsas viņiem ļoti līdzīgas:D Un raksturi kaut kādā ziņā arī:)))

    AtbildētDzēst