piektdiena, 2011. gada 4. novembris

Prieks un dzijas krikumiņi:))

No rītiem, paskatoties uz logu rūtīm, prātā nāk Čaks un pie sevis gribas dungot - miglā asaro logs, tikai tevi es mīlējis esmu...


Kopš vakardienas sirds apvidū ieritinājies silts prieks un tur arī palicis:)))
Burti visiem vienādi, bet veids, kādos tos sakārtojam, radot vārdus un teikumus gan katram savs...
Vakarrīt sēžot un baudot savu rīta kafiju dzirdēju telefonā nopīkstam ziņu. Izlasīju un pirmajā brīdī apstulbu! Numurs it kā nezināms, bet tekstiņš.... Aaaaaaa. Lasu kārtējo atrasto smuko blogu un domāju,es zinu kādu kas tā runā, es viņu zinu! Nu protams es Tevi zinu:) Izlasīju atsūtīto zīmīti vēlreiz un pēkšņi apjautu, ka arī es zinu, kas man šo ziņu sūta! :))) Tā raksta tikai kāds man zināms un mīļš cilvēks! :))) Neticami, ka tā pa visam nejauši netā var kādu sastapt. Precīzāk - atkal sastapt!:))) Tā brīnumaini tas! :)) Vēl jo vairāk tāpēc, ka par manu niekošanos ar blogu nezina neviens no maniem draugiem, vai paziņām. Pirms bloga šo to rakstīju uz mazām lapiņām, reizumis lekciju pierakstu pēdējās lapās un pat uz avīžu baltajām maliņām.... bet tas viss parasti kur zuda un pagaisa bez pēdām... Bet notiek jau tā, kā tam ir jānotiek, vai ne? :)) Un kādas dažas domas jau mazliet ap divdesmito novembri vijas...:))))



Vēl viens prieka avots mūsmājās skraida uz četrām kājām, rej un baida Pinci! :))) Iepazīsties - Zorro! Mūsmājās gan tikai uz dažām dienām, bet jau no vakardienas radījis tik daudz smieklu un prieka mūsmājās, ka viņa noteikti pietrūks, brīdī, kad svētdien viņš dosies atpakaļ uz savām mājām... Iespējams ir pienācis īstais laiks mūsmāju sunim.


Ievai liels brīnums par Zorro:))) Turklāt viņa uzskata, ka tas ir kaķis. Varbūt mazliet jocīgs, mazliet dīvains, bet kaķis:D Spītīgi tā arī sauc - Ka (tas viņas leksikā nozīmē kaķis). Abi brāļi cenšas māsu pārliecināt, ka tas tomēr ir suns. Pagaidām gan nesekmīgi... No malas noskatoties raibajā bērnu un dzīvnieku kompānijā man ir grūti valdīt smieklus:)) Pilnīgs haoss virtuvē un dienas režīmā kā tādā:D


Te Ieva cenšas pieglausties jaunajam "kaķim", tātad atzinusi par savējo:)) Tikai mazliet nav aprēķināts attālums...:))


Apkārt notiekošais kaut kādā veidā ietekmē arī mūsu darbošanos. Šodien realizēju jau kaut kad krietni sen byelizabethcat.blogspot.com skaistajā blogā (sazin kāpēc nevaru ielikt saiti) redzētu ideju par dzijas atlikumu, krikumu izmantošanu:))) Mans variants sanāca šāds:))


Ņēmu savu dzijas krikumiņu burku, vienu caurspīdīgo dokumentu kabatiņu, kā arī vienu garāku dzijas pavedienu ar adatu. Nu tālāko jau Jūs sapratāt! :)))





Var mazliet just, ka pie mums ir vējš! :))


Krāsainas, priekpilnas brīvdienas Jūsmājās! :)))

13 comments:

  1. Apbrīnoju Tavu spēju neizstāstīt draugiem, ka raksti blogu... lai gan, varbūt pat to dažreiz darīt ir lieki (no manas pieredzes)- redzi, īstie tāpat atradīs un sapratīs! Foršs jums ''kaķis!'' :D

    AtbildētDzēst
  2. Un Jums jau droši var būt suns vārdā "Kaķis" :)

    AtbildētDzēst
  3. Kā vienmēr pie Tevis ir mīļi un ar māju sajūtu!

    AtbildētDzēst
  4. Brīnišķīga sirsniņa - to es par Zorro :)
    Nu ne, jau ne - par pašu sirsniņu gan, kaut kas ļoti patīk šajās caurspīdīgajās, pasaules skatam atklātajās sirsniņās :)
    Manai meitiņai arī pirmais vārdiņš no 2 zilbēm bija "Kaķis", un to viņa skaļi izspiedza patiešām ar pirkstiņu rādot uz kaķi. Es biju pārlaimīga, ka man tāds dzīvniekmīlis aug, bet pēc tam nāca apgaismība, ka "Kaķis" nozīmē diezgan daudz ko, suni tai skaitā :)))
    P.S. Es Tev pat varu pačukstēt, kur mīt pāri simtam skumstošu un savu māju gaidošu suņu sirsniņu :)))

    AtbildētDzēst
  5. Tu esi mans draugs.. :)

    AtbildētDzēst
  6. Aija - man šķita, ka izstāstot draugiem par blogu, kaut kādā veidā viņiem liksies, ka tas viņiem arī jālasa... Kaut vai tikai tādēļ, ka viņi ir mani draugi. Man tā negribējās, tāpēc klusums no manas puses. Bet Tev taisnība - tie, kuriem lemts, tie paši atradīs un sapratīs:)))
    Jā, "kaķis" mums bija lielisks! :))))))

    Kristīne - ļoti, ļoti sasmējos par Tavu ieteikumu! :))) Iedomājos kā tas būtu! Eju staigāt ar suni pa mežu. Viņš varētu būt tik liels kā samojeds. Un tad ieraugu nākam cilvēkus, negribu, ka mans suns viņus nobiedē, tāpēc saucu viņu pie sevis - Kaķi, Kaķi nāc šurp! Un pēkšņi skrien tāds balts, liels suns... :))))))))))))

    Paldies, Maija! Tu tā mīļi pateici! :)) Es nedaudz samulsu, tiešām:)))

    Ieva, mīļš paldies Tev! :)) Es arī ļoti labi Tevi saprotu par to blogošanu un draugiem! :)))

    Inesīt - tiešām mīļa sirsniņa Zorro! :))) Tāds mīļums no viņa. Šobrīd viņš jau savās mājās, un ir tā dīvaini, ka viņa nav mūsmājās... kaut kā tā tukša māja šķiet...
    Tu tik mīļi pastāstīji par savas meitiņas pirmo teikto vārdiņu - kaķis:))) Jā, mana meitiņa arī ar Ka (kaķis) apzīmē ne tikai kaķi un Zorro, bet vēl šo to:D Cenšos iestāstīt, ka tā nebūt nav, ka viss tiek apzīmēts ar vienu vārdu, bet pagaidām nesekmīgi:D Nu ja, zinu, ka ar laiku viss nostāsies savās vietās, bet gribas ātrāk... un pēc kādiem gadiem, gribēsies lēnāk. Nu ja...

    Zini, mums ir doma, ka iespējams uz Ziemassvētkiem mūsmājās Ziemassvētku vecītis varētu atvest suni:))) Un suns noteikti būs no turienes, kur dzīvo skumstošās suņu sirsniņas...

    AtbildētDzēst
  7. Jūlija - Tu manējais! :))) Vienmēr jāsmaida, kad atceros, kā tikāmies pirmo reizi:))) un visas citas arīdzan...:)))

    AtbildētDzēst
  8. Tik žēl, ka pēdējā laikā nesanāk satikties... ļoti gribu iepazīties ar Ieviņu... :)

    AtbildētDzēst
  9. Hеllo there! Would you mind іf I share your blog with mу
    zуngа grouρ? There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

    Also visit my blog; increase boob size

    AtbildētDzēst
  10. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets
    I could add to my blog that automatically tweet my newest
    twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    Feel free to surf to my website :: entertainment

    AtbildētDzēst
  11. Hey there this is κinda of off topic but I was wanting to
    knоw if blogs uѕe WΥSIWΥG
    edіtoгs oг іf you have to manually coԁе
    with НΤΜL. Ӏ'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

    Also visit my blog: colonic irrigation birmingham UK

    AtbildētDzēst
  12. Hοla! I've been following your website for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Tx! Just wanted to say keep up the good job!

    my web blog; father's
    day Gift ideаs

    AtbildētDzēst