pirmdiena, 2011. gada 7. novembris

Mīļš paldies, Ilze! :))))

Sestdien biju pastā un saņēmu ļoti mīļu sūtījumu no Ilzes (Sarkanā Biete http://sarkanabiete.blogspot.com) - loterijā laimēto žurnālu un vēl šo to piedevās :))))
Saņēmu paciņu un nespēju nociesties līdz mājām! Markas, svešā mēlē rakstītie burti uz kastes - kaut kas no pasakas par veco Hotabiču nāca man prātā... Atplēsu skoču jau pa ceļam un uzmanīgi vēru vaļā! Garām ejošās sievietes nosmaidīja vien:D Bet es tiešām nespēju paciesties... Tas ko ieraudzīju - tik ļoti, ļoti mīļi! :)))) Paldies,Ilze! Sestdiena ieguva tik krāsainas, spilgtas krāsas pateicoties Tev! Šī bija pirmā loterija, kurā man tā paveicās! Pat nespēju noticēt, ka tas noticis ar mani :))))



Un te...:))) Ar roku rakstīta pastkarte! :))) Tagad stāv plauktā un priecē manas acis!:))) Un puiki fantazē par pirātiem...:)))


Ilzes roku darinātais fantastiskais maciņš! :)))






Man tik ļoti, ļoti patīk! :))) Tik maigi un mīlīgi audumi! Pieskaņotas lentītes un tik ļoti rūpīgi darināts:)))) Jau zinu, kur to ņemšu līdzi:)))




Te manis laimētais žurnāls! :)))






To šķirstot - vasarīgas sajūtas novembrī! :))) Vasarai noteikti kaut kas no tā taps :)))
Smaidu un priecājos par Ilzes dāvanu:))) un vēl par šo to - tieši sestdienas vakarā Ieva sāka staigāt...:)))

Košu jauno nedēļu! :))

5 komentāri:

  1. Mani nepamet doma, ka mums kaut kas kopīgs ...Nu re - arī laimējam mēs kopā!Jā Ilzes roku darbs ir fantastisks!Un tā kartiņa - īsta pasaka!Priecājos ar Tevi!

    AtbildētDzēst
  2. Apsveicu no visas sirds! Ļoti jauks un patīkams notikums :)

    AtbildētDzēst
  3. Man patiess prieks par Tevi :)
    Tik brīnišķīgi, ka Ilze par jums tik ļoti piedomājusi, tāds mīļums staro no dāvaniņām :)))
    Samīļo savu lielo staigātāju no manis, tas ir milzīgs notikums jūsu abu dzīvē :D

    AtbildētDzēst
  4. Hip, hip, urrā! Apsveicu ar pirmajiem soļiem!

    Un ir tik jocīgi (patīkamā nozīmē, protams) redzēt to manu sūtījumu tava bloga bildēs. Atcerējos, kā es tur tās n-tās pastmarkas ar mūsu Ēmīra bildēm lipināju, un pasta darbiniece uz mani noskatījās ar vieglu smaidu:)
    Man ir patiess prieks, ka tev patīk šis sūtījums:):)

    AtbildētDzēst
  5. Maija - man arī ir tāda sajūta! :)))) mīļš paldies Tev! :)))

    Aija - jā, tiešām fantastiski jauks notikums:)))) Un ir tāda sajūta, ka aizsācis citus jaukus notikumus:)))) Paldies , Tevim:)))

    Paldies, Inesīt! :)) Jā, Ilze ir ļoti piedomājusi pie dāvaniņām! :)))
    Un mazā staigātāja tika samīļota;)))) Jā, neticami, ka viņa jau staigā... tā vien šķiet, ka tik nesen no slimnīcas mājās braucām...:)))

    Mīļš,mīļs paldies, Ilze! :)))))
    Pastmarkas puiki ļoti ievērtēja! :))) kāda daļa nokļuva pie puikām, kuri krāj markas:))) Kāda daļa palika mūsmājās! :))) tā ka Tu nejauši esi iepriecinājusi vēl pāris cilvēkus:))))

    Ilze - man ļoti, ļoti patīk! :)))))

    AtbildētDzēst