trešdiena, 2011. gada 17. augusts

Mirkļu mozaīka:))

Lēnām izzied dzimšanas dienas rozes, viena otra mazās Ievas kārtīgi samīļota un izpluinīta, bet tāpēc ne mazāk mīļa...:))) Kāda sen nedzirdēta balss telefona klausulē. Iesmaidīšana par dzimšanas dienu īpašajiem datumiem. Viņai 23. februāris, man 14. augusts ar svecīšu liesmiņām Aglonā. Solījums drīz satikties:)))) Arī tāda var būt dāvana:))) Aiz prieka virtuvē lēkāju uz vienas kājas:D Laikam nepiedienīgi mazliet:))



Bija kāda lietaina diena, kurā braucām uz Rīgu. Uz audumu veikalu arī...:)))



Šis tāds maigs un vasarīgs vēl:))




Šis vairāk Daniela stilā:D



Šis jau gan Ievai tiks:)) Tie suņuki... Gribu īstu, dzīvu suni, tas laikam atspoguļojas pat audumos:D




Šo ieraugot abi puikas aiz prieka noelsās vien:D




Šis manam priekam - iepatikās tās puķītes:)))



Man ļoti patīk braukt ar riteni, šovasar gan tā reti sanāk, jo Ieva tomēr vairāk ar ratiem braucēja:))

Jau kādu laiku domājam par riteņu piekabes iegādi ,bet šaubas vai Ievai šāds pārvietošanās līdzeklis patiks, šo pirkumu bremzēja. Tad ieraudzījām Mellužos esošajā velonomā (pie 123 benzīntanka) arī izīrējamu velopiekabi. Un tikai par 2 naudiņām stundā:)))) Radās ideja uz kādu stundu, vai divām izīrēt minēto piekabi, iesēdināt tajā Ievu un veikt izmēģinājuma braucienu gar jūru.

Izmēģināt izmēģinājām un sapratām, ka Ieva šādam pārvietošanās līdzeklim ir par mazu. Tā skaidri un gaiši rakstīts arī uz pašas velopiekabes - domāta bērniem no 12 mēnešu vecuma. To gan ieraudzījām tikai pēc tam. Tie divi mēneši laikam ir izšķiroši...

Nu ko - šo izmēģinājumu atkal atkārtosim pavasarī:))) un tad, ja Ieva būs mainījusi savu attieksmi pret šādu pārvietošanās veidu, arī iepirksim dzelteno karieti:)))



Kāds mirklis Jūrkalnē...
Vienmēr turp braucot, atceros, kā braucu uz Jūrkalni pirmo reizi - nezinot kurp braucam. Pēdējā ceļa posmā man bija jāaizver acis. Acis atverot - auto stāvvieta augstu krastā. Zem mums visapkārt tumši zila jūra ar baltām viļņu mežģīnēm. Un ne viena cilvēka, jo ziemas sākums jau...




Šoreiz ir gan cilvēki, gan viļņi:))
Sastapām pat vienu otru nerātnu vilni, kurš neņem galvā mazus rāpotājus. Saslapina līdz pēdējai vīlītei un aizskrien tālāk:)) Bet Ieva neapvainojas, pieņem to kā pašu par sevi saprotamu. Un tā jau tas patiesībā arī ir:))




Un atkal lietus. Silts un omulīgs. Kaķim netīk slapināt ķepas, pierunāšana nelīdz. Labāk paliek guļam uz vēl neizkravātām grāmatu kastēm...


Mēs dodamies uz nakts konci Ķemeros pie ĶIRZACIŅAS. Lietus pazūd. Ir tikai mūzika, svecīšu liesmiņas,savītas mazās spuldzītes un pa vidu bērnu smiekli. Bērnu daudz, Ieva gan šoreiz mazākā. Nedaudz mulsi Iepazīstas ar Aleksi:)) Viņam trīs gadi un dejotprieks:))


Kāds vīrs pašos labākajos gados aizrāvies ar konci neredz un nejūt sveci sev tik ļoti tuvu biksēm... nenovaldos un piebikstu viņam pie pleca. Smiekli. Joki mūzikas pavadībā par olu cepšanu. Mazliet rupji, par laimi krieviski:D


Brīžiem apkārtējie pazūd, ir tikai mūzika un gaismiņas. Kaut kas no pasakām. No bērnības. Nemaz nebrīnītos, ja uz kādas takas tovakar sastaptu elfu princesi, vai rūķi...


Ieva pieliek punktu koncim vēl pirms tā beigām. Miegs. Tas gan viņai pazūd kaut kur starp palagiem nonākot gultā:D








12 comments:

  1. Mēs ar izmēģinājām mazo ielikt riteņa piekabītē un arī tā nevisai, briesmīgi bija apvainojies kad likām iekšā, bet kad sākām braukt bija maķenīt labāk. Labi ka lielā māsa blakus! Bet nezinam arī vai tā lielā neapmierinātība bija dēļ noguruma vai tiešām nepatikas.

    Apbrīnoju un priecājos par jūsu koncertu apmeklējumiem!! Un labi ka neļāvi cept olas!! :D :D

    AtbildētDzēst
  2. apsveicu pagājušajos svētkos :)
    Par piekabi arī es kādreiz siekalojos, kad dēls bija mazs - viņam dikti patika (un arī tagad patīk) viss, kas kustas uz riteņiem :) Bet tolaik tas bija nesamērīgi dārgs prieks, savukārt, tagad man smadzeņu ir vairāk, lai saprastu, ka Rīgas dzīvoklī ko tādu būs grūti dabūt iekšā :) - toreiz es par to būtu aizdomājusies tikai pie dzīvokļa durvīm :D Mūsu Princesei ir velosēdeklītis - ar to arī vizinamies, manuprāt, tā ir drošāk, nekā tai ķerrā.
    Dikti patika Tavs izteiciens - "balto viļņu mežģīnes" :D
    Jūrkalne man asociējas ar ko skaistu un mīļu, jo tur kempingojām, kad bijām jauni un skaisti, un traki iemīlējušies :D

    AtbildētDzēst
  3. Jā.. nudien! vajag to Velokrēsliņu...! Pati gan iesaku - to kas ir priekšā liekams un tagad tie visi joki atlaidēs visur.. un der tak līdz vismaz 3 gadu vecumam.. un ir vērts!

    AtbildētDzēst
  4. Pievienojos ar novēlojušos sveicienu pagājušajos svētkos!!

    Paldies par ļoti jauko un romantisko mirkļu mozaīku! Man arī Jūrkalnes vārds raida patīkamu atmiņu tirpiņas pār muguru:)

    Eh, es arī labprāt ar veļuku izbrauktu, bet šeit tas nebūtu prātīgi, jo visi brauc kā negudri:(

    AtbildētDzēst
  5. Sveiciens pagājušajā jubilejā!Par piekabīti neko nevarēšu teik, jo nav pieredze, bet velosēdeklītis gan mums ir, dikti patīk!Skaisti iespaidi Jūsu ģimenītei!

    AtbildētDzēst
  6. :))) Mīļš paldies, meitenes!

    Dace - iespējams ka Tavs Mazais, arī ir par mazu velo piekabei. Bet varbūt viņš ir no tiem retajiem bērniem, kuriem tiešām tāds braukšanas līdzeklis nepatīk. Tā pat sāku domāt arī par savu Ievu:))
    Uz konci Ķemeros bija grēks neaizbraukt - tas jau gandrīz mājās:))) Par onkulīti - man palika žēl viņa uzvalka bikšu - zini, tā ir tā paaudze, kuri uz jebkuru svarīgu pasākumu iet uzvalkā. Un kā gan viņš pēc tam? :))

    Inese - reizēm tā ir, kad kaut ko ļoti sakārojas:)) Tad loģiski sāc domāt tikai pēc tam:))) man ar to piekabi arī tā:D Kaut kā pavisam biju piemirsusi par velo sēdeklīšiem:D Labi, ka Jūs man to atgādinājāt:))))
    Zini, tie viļņi tiešām kā mežģīnes - tādas smalkas un gaisīgas ar zeltainu saules atspīdumu:)))
    Jūrkalne IR īpaša:))) :)))
    Inese! Tagad - pieauguši, skaisti un mīloši:)))

    ...ar cieņu un smaidu - tiešām biju kā apmāta ar to piekabi:D Tagad kā no miega pamodusies:))) Sāku domāt par velokrēsliņu! Un mēģinu atminēties kāds izskatījās Velokrēsliņš priekšā liekams:)))

    Ilze:))) Izrādās Jūs arī romantiķi - tas par Jūrkalni:))))

    Hm, pie Jums nav velo celiņu? Piedod, laikam pa visam dumjš jautājums:D Varbūt pa pagalmiem? Kaut gan riteņošanai tas noteikti ir par maz:((

    Maija:))) Es iedomāju, ka tuvākajā laikā arī mums jāpamēģina izīrēt velo sēdeklītis. :))) Tad jau varēs saprast, vai viņu gādāt vēl šovasar, vai tomēr prātīgāk gaidīt līdz nākamajam pavasarim:)))

    AtbildētDzēst
  7. Ѕelleгs include people who rеlοcate oг peoplе who aгe upgгаdіng theіr home аpplianсes.
    I haгbor no ill will against that perѕon, anԁ now
    am quitе sеnsitivе at rеading anԁ rеaсting tо ԁifficult people aѕ a rеѕult.

    Right noω, discussing extramarital геlationships has gгoωn to
    be more open.

    My wеb site - bizspeaking

    AtbildētDzēst
  8. Provіde Adjustаble Lіghting for Nighttime Reading - Natuгal lіght
    pourеd in through thе laгge dormer wіndow durіng dаylight hοurs, but I had to aԁd a ѕοuгce of aгtificial light for nighttіme reaԁіng.
    In rеality home ԁecorаting is really a fun аnd relaxing activity
    ωhere you сan ϳuѕt let your imaginаtion
    аnԁ сreatiѵity turn уouг dull home іn to an amаzing ρlace thаt is uniquelу desіgnеd acсording to your deѕirе.

    Use your іmaginatiοn, and fill іt wіth anything weathеrpгoof
    that will not blow аωay.

    My webpage ... home interiors

    AtbildētDzēst
  9. Womеn that livе in the uppеr class
    lοѵe to weаr thе fаshionable clothes and the thing that they usе аrе usuаlly bгand.
    Therе were instances when I dіdn't actually know I had to consider something. Additionally, you'll be able to
    create excellent dealѕ through choosing stοrеs that tend
    to be deρendable аѕ well as genuine.


    Here is my site cheap handbags

    AtbildētDzēst
  10. Because TDS has assemblеd a core group of nіche manufaсtureгs,
    they arе able to quiсkly гeact to
    unique requests, even when the clіent's drainage application requires the added touch of a custom design or decorative grate. No other recent technological invention has been so quickly embraced by the population at large. It has become the resource of choice for those looking for an elegant and sophisticated pair of stockings.

    Also visit my blog post: One stop shop

    AtbildētDzēst
  11. Enjοy drеѕsing up your littlе
    ones аnd enjоy thе holidays ahead. An overωhelming 92% of thеsе сοnsumeгѕ aгe under 40 уears οld.

    The mobile phone is utilizеd ωіdely across most UЅ ԁemographic сlassificatiоns.


    Also visit my ωeb page - One stop shop

    AtbildētDzēst
  12. Lacefіeld сommanԁed the power of the county goveгnmеnt to wіdely and publicly dіsѕеminate incoгrect
    information aѕsailing the integrity of a respected cοunty citizеn's work. Unless you feel like taking on major challenges, I advise you to let today pass quietly and avoid new beginnings until tomorrow, when the aspects are more supportive and the moon enters the future-oriented sign of Aquarius. "This is a major step forward in correcting the imbalance between taxpayers and the government unions that work for them," Kasich said.

    My web site; done deal

    AtbildētDzēst