svētdiena, 2011. gada 6. februāris

Vēlreiz paliktņi galdam:D

Vakar puiku istabas galdam uzšuvu vienkāršus, izturīgus paliktnīšus kakao krūzēm no pārveidot iesāktajām džinsenēm. Tā kā puiki paliek puiki, tad man svarīgākais bija, lai var droši mazgāt un, lai nebūtu gaiši. Gaišus droši vien varētu  mazgāt katru dienu:D

Pēc tam skatījos uz sagraizītajām biksēm - gar izgrieztā auduma malām karājās bikšu vīles. Džinsiem tās ir tādas stingras, pat varētu teikt pacietas. Ko ar tām darīt - ielikt kā pildījumu kaut kur? Izmest? Vai arī?
Man radās vai arī:D
Te vīļu kaudzīte kāda man bija savākusies.

Te pats darbiņš procesā - vīles ritināju pa apli un ar smalkiem dūrieniem sašuvu ar iepriekšējā aplī esošo audumu.
Te procesa gala produkts no vienas puses.
 Un te otra  -  manuprāt kreisā puse.
Un te - jau tiek likts lietā:)


Šāda veida paliktņiem redzu pielietojumu  ārā vasaras sezonā, vasarnīcā vai zēnu istabā. Šis eksperimentālais veidojums nonāks puiku istabā pie kompja. Domāju, ka vēl labāku testēšanu nevaru viņam sagādāt:D Gribu redzēt, kā šis veidojums izturēsies pēc mazgāšanas - kaut arī šuvu sīkiem dūrieniem visādi var gadīties.
Iespējams, ka nākamreiz šāda veida eksperimentam sakrāšu dažādu krāsu džinsa apģērba vīles un veidosies krāsaināks izstrādājums. Varbūt tas varētu būt arī mazs tepiķis pie durvīm, kurā noslaucīt kājas, jo man šķiet, ka tādam tepiķim būtu jābūt izturīgam.

Lai jauka, darbīga jaunā nedēļa! :))

2 komentāri:

  1. dikti feini paliktnīši - īpaši jau tas apaļais - un es šitos "dārgumus" regulāri izlidinu :))) Nu varu pirkstos kost :)

    AtbildētDzēst
  2. Inese - ja kādreiz gribi radīt ko līdzīgu tam apaļajam paliktnim, noteikti lieto uzpirksteni. Es visus pirkstus sabakstīju biezākām vietām velkot cauri adatu. Un tas tikai tāpēc, ka līdz šim uzpirkstenis man šķita lieka greznība:D Tagad man tā vairs nešķiet! ;)

    AtbildētDzēst