otrdiena, 2011. gada 22. februāris

Rozā sīkdarbiņš:))

Šorīt pa virtuves logu skatījos un priecājos par saulītes rotaļām koku zaros. Ilgi gan tā nebija, bet nekas. Tā  atvēlētā pusstunda bija pa smuko! :))


Dienas vidū -  Ievas garā snaudieniņa laikā sakārojās savam telefonam uztamborēt pavasarīgu maciņu. 
Sameklēju savā kamolu groziņā rozā diegu un kādas stundas laikā tapa maciņš. Rozā  krāsa kopš Ievas piedzimšanas kaut kā ļoti mīļa kļuvusi:D Interesanti - tas visām mazu meitiņu māmiņām tā? :))

Pēc tam uztamborēju vienkāršu ziedu un tam vidiņā iešuvu kādreiz  man mīļu auskaru vienu pērlīti, citas auskara pērlītes palika kādam citam sīkdarbiņam:) Ziedu piešuvu maciņam un mans telefons tagad ir pasargāts no nobružāšanas.:))


Re, tāds viņš man tagad izskatās. Līdzīgs maciņš varētu būt arī fiksā dāvaniņa, ja pēkšņi ir tāda vajadzība. :))) 

Lai jauks un mierīgs vakars Jūsmājās!:))





 

5 komentāri:

  1. Rozā krāsa ne tikai meitu māmiņām mīļa. Kad man piedzima pirmais puiks, vienā brīdī pamanīju, ka mana pašas garderobe kļuvusi ļoti rozā. :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti jauks darbiņš! Ak, man arī šobrīd topā tamborētas puķes!
    Piekrītu par rozā krāsu - man pašai bērnu vēl nav un blondīne arī neesmu (!!!), bet rozā krāsa ir viena no mīļākajām - sevišķi dažādos salikumos ar citām krāsām, piemēram - melno!

    AtbildētDzēst
  3. jauks darbiņš
    Un kāds man prieks, ka beidzot ieraugu Tevi savā listē :))) Vai tiešām turpmāk bloggers būs tik laipns un neslēps Tevi no manis?

    AtbildētDzēst
  4. :)) Jā, Vineta, tagad es arī sāku atcerēties, ka tiešām tā bija - kad piedzima pirmais bērniņš kaut kā neapzināti sāku vairāk pucēties un rozā bija diezgan daudz arī manā apģērbā kopā ar balto krāsu.:)) Paldies, ka netīši man atgādināji šo jauko laiku! :)))

    Elīna - man šķiet, ka esam noilgojušās pēc pavasara! :)) Tāpēc radam ziedus visdažādākajos veidos:))) Bet, man šķiet, ka pavasaris tūlīt, tūlīt jau būs klāt! :))) Vēl tik mazdrusciņ jāpaciešas...
    Sasmējos par to - blondīne neesmu:))) Man ir gaiši mati - es tad parasti saku, ja sanāk runāt par rozā krāsas patikšanu - man patīk rozā, nu kā jau blondīnei:D
    Paldies, Inese! :))) Nevar būt, ka bloggers ir par mani apžēlojies.:))) Man jau šķita, ka es pati netīši esmu ko sadarījusi, bet tad laikam sanāk, ka viņš (bloggers) bija vienkārši tā mazliet paķircinājies:))

    AtbildētDzēst
  5. Mani sauc Katrīna Berga, es vēlētos arī iemācīties tamborēt tad es varētu uztamborēt arī šādu maciņu!

    AtbildētDzēst