otrdiena, 2011. gada 1. februāris

Olball ...

Pirms kādām divām nedēļām interneta veikalā http://www.muki.lv atradu interesantu bumbu mazuļiem - olball. Izpētīju tobrīd visas pieejamās un nopirku šādu.
Bumba izgatavota no elastīga materiāla, ir atsperīga. :)
Šobrīd Ievai tā ir viena no mīļākajām rotaļlietām - viegli paņemama mazajos pirkstiņos, paceļama un pat ripināma. Jā, vēl protams metama:D 
Mēs bumbu ik pa laiciņam "uztjūnējam":) Iesienam bumbā krāsainas lentītes - citreiz īsākas, citreiz garākas, kādu citu reizi iesienam zvaniņu, tad bumba skan:) Pašu bumbu mēdzam piekārt aktivitātes centriņā, tad to var " ripināt pa gaisu":))) Ieva bieži cenšas viņu dabūt mutē, vakar vannā ejot uzkabināja uz kāju īkšķiem:)))) Vienai rotaļlietai neskaitāmas variācijas un pielietojumi...
Arī brāļi cierē uz bumbas pusi - reizēm savā istabā spēlē "ēdams, neēdams":D Brāļi bumbu ar savu spēku var salocīt ,vai saspiest plakanu, Ievai tas vēl ne tuvu nesanāk.
Vasarā, kad Ieva būs paaugusies, domāju, ka bumbas caurumos būtu feini bērt smiltis, liet ūdeni, censties vidū iesēdināt mazas rotaļļietas...
Varbūt vēl kādas idejas?:)))

1 komentārs:

  1. mēs ar esam Obumbu fani - mums jau tās aš veselas trīs iepirkušās (turpat Muki.lv)
    Tā kā mums ir liela un maza obumba, tad mazo mēdzam saspiest un iestumt lielajā, tad tās abas dikti labi ampelējas kopā :)
    Lielajā obumbā mums ilgu laiku topā bija tāda rotaļa kā salvetīšu (kabatas lakatiņu) iepakojumu sastūķēšana (visi 10 iepakojumi ietilpa) un tad to lielo bumbu pilnu ar šīm paciņām mazā Čiepa stiepa kā rokassomiņu savā mazajā roķelē :) Dikti feini izskatījās. Tām paciņām lielais pluss, ka tās ir mīkstas, mēreni čaukstošas, ar šauro malu iestūķējamas iekšā, bet ārā nekrīt, jo garenā mala ir platāka nekā obumbas caurums.
    Šite mūsu lielā un mazā obumba redzamas: http://pieineses.blogspot.com/2010/11/bumbas-bumbinas-musmajas.html
    Nu un, protams, lielais bērns tās mētā pret sienu un izmanto īstenām bumbas funkcijām. Mēs, pieaugušie, ik pa laikam tās paņurcam :) Dikti tās mums patīk.

    AtbildētDzēst