trešdiena, 2011. gada 9. februāris

Lielām un mazām meitenēm - adīta leļļu bēbīša izgatavošanas recepte!:))

Ineses blogā http://pieineses.blogspot.com/ ieraudzīju fantastiski skaistus leļļu bēbīšus!:)) Tad arī atcerējos, ka šo lellīšu pagatavošanas recepte bija kādā no seniem žurnāla "Mans mazais" numuriem.Toreiz man bija divi puikas un tikai sapnis par to, ka kādreiz, ja būs meitiņa, tad gan ķeršos pie adāmadatām... Biju par šīm lellītēm pavisam aizmirsusi, paldies Inesei, ka netīši atgādināja! :)
Iedomājos, ka varbūt ir vēl kāda lielā meitene, kura grib radīt savai mazajai meitenei, vai varbūt pati sev ko līdzīgu;)

Ievas rīta snaudieniņa laikā sameklēju savā mapītē ielikto žurnāla lapu. Leļļu bēbīša " recepte" ir no "Mans Mazais" 2001 gada aprīļa numura. 
Šeit mazie leļļu bēbīši:))) Tālāk - īss apraksts, kas jāņem vērā darinot šīs lellītes.


Tad īsi un konkrēti aprakstīta lelles ķermeņa veidošana. 



Tālāk seko galviņas veidošanas pamācība.


Nobeigumā - kā izveidot bēbītim rociņas un kājiņas.

Šeit zīmējuma foto, lai vieglāk saprast:)







Ceru, ka taps daudz jauku mīļlellīšu - par prieku lielām un mazām meitenēm!:) Man būtu liels prieks, ja pēc tam Jūs savas mazās mīļlellītes parādītu arī man:)))
Zinu, ka vismaz vienu uzadīšu arī  Ievai, tik jātiek uz dziju veikalu un tas nebūt nav tik vienkārši, jo Ievai nepatīk veikali un veikalu stāvlaukumi ne tik:D 

Un arī šo es nevarēju neielikt:)))

Vakar, kad Jūrmalā valdīja vēji, Pince izlūdzās dārzā, domāju, ka ļoti ātri būs atpakaļ, bet nekā. Viņa uzskrēja priedē un ķerstīja vējā šūpojošos zarus:)) un par vēja brāzmām nemaz neuztraucās. Mazā ekstrēmiste - tā mēs viņai pēc kādas stundas istabā ienākot teicām, bet viņa tik nospīdināja zaļās acis un gāja pārbaudīt savu bļodiņu:D

7 komentāri:

  1. Bēbīši izskatās tik mīlīgi! :)

    AtbildētDzēst
  2. :))) Jā, man šķiet, ka katras mazas meitenītes sapnis. Ineses blogā ir šo bēbīšu cits variants - fantastiski skaistas lellītes! :)))

    AtbildētDzēst
  3. Paldies, Inga, par šo rakstiņu - kāreiz nodomāju, cik labi, ja Tev būtu saglabājies tas aprakstiņš, bet baidījos uzmākties ar tādu lūgumu (padomā tik, no 2001.gada saglabāt - tikko tik iedomājos, tajā gadā piedzima mans dēlēns un es it kā lasīju Manu Mazo, bet šitos mīļumus neatceros, ka būtu redzējusi, es gan sāku žurnālu lasīt gada nogalē...)
    Nezin kāpēc manā bloglistē neparādās jaunumi no Tava bloga :(, tā esmu diezgan daudz palaidusi garām...
    Ielikšu pie sava rakstiņa linku uz šo, jo man pašai arī bija slinkums sākt rēķināt, cik tad īsti man tos valdziņus vajag un kā to visu padarīt :) Liels, liels paldies Tev!!!

    AtbildētDzēst
  4. Turpmāk droši vari "uzmākties" ar tādiem lūgumiem! :))) Nopietni! :))
    Re - izrādās Tev tas bija īpaši skaists gads!:)) Man šķiet, ka šogad kādam būs skaista, apaļa dzimšanas diena! :))) :))
    Man tiešām būs liels prieks, ja radīsies jauki, mīlīgi bēbīši!:)))Jo vairāk, jo foršāk! :))
    Ceru arī savai mazajai kaut kad tādu radīt, bet ar maniem tempiem tas nebūs tik ātri:D
    Blogolandiju atklāju salīdzinoši nesen, kas zin, varbūt ko ne tā esmu saregulējusi:D

    AtbildētDzēst
  5. :) - jā, mums šogad tāda nopietna jubileja briest :))) Bēbīšiem jau dzija iepirkta (paplosījos Adelē atlaižu dienās :D), tagad tik darbi jāsaplāno, lai arī bēbīši nepievienojas tajās čupu čupās, kur jau manāms vietu trūkums :D
    Jā, nu par to tehnisko pusi arī nezināšu teikt, bet jaunumus no Tava bloga nesaņemu un arī listē, kas redzami mana bloga maliņā, Tavējais stāv kā pēdējais, lai gan man uzregulēts, ka tiem jābūt pēc pēdējo ziņu ierakstiem - tavam kaut kur signāls ir pārtrūcis :(

    AtbildētDzēst
  6. :))) man šķiet, ka pateicoties pavasarim, Tavi bēbīši taps drīz vien! Ja jau dzītiņas ir mājās, tad...:))) Manējās gan vēl veikala plauktā:D Bet gan jau kādu dienu Ieva visžēlīgi atļaus man pakavēties kādā dziju veiklā 10 min:D
    :) Blogošana ir tāds interesants pasākums un es nemaz vēl neesmu visu izpētījusi un sapratusi kā te kas darbojas:D Bet gan jau palēnām...:)

    AtbildētDzēst
  7. Ηoωԁy! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the great work!

    My blog: wood projects for beginners

    AtbildētDzēst