piektdiena, 2011. gada 11. februāris

Cimdu uzziedināšana.

Vakar sapriecājos par tuvo pavasari - šodien putenis un šķiet, ka ziema vēl kādu laiku turpināsies. Tā iet, ja ziņas nelasa:D sniegs atnāk kā pārsteigums. Nu nekas, nekur jau viņš (pavasaris) nespruks! :))
Lai pavasari būtu vieglāk sagaidīt  iedvesmojos no Aijas  http://aijaslietas.blogspot.com/2011/02/pusmetelis-uzziedejis.html. Man gan ne mētelis, bet cimdi kļuva pavasarīgāki.


Šos cimdiņus ziemas sākumā saņēmu kā ciemkukuli no Oslo ar domu -  ja radīti troļļu zemē, tad būs pietiekoši silti arī mūsu reizēm ne visai siltajām ziemām...


Šeit man krūzītē krājas tamborētie ziediņi, jo sadomāju, ka ne tikai cimdiņus uzziedināšu:)
Ziedus tamborēju no šīs grāmatas.



Šobrīd, starp visādiem citādiem darbiem, palēnām skanēju šo grāmatu, jo apsolīju meitenēm no Blogolandijas ka to izdarīšu. Drīz, paldies Dievam, tas būs izdarīts! :))


Un te - cimdiņi ir jau uzziedējuši! :)

Lai mīļas un siltas brīvdienas Jūsmājās :))
 

6 komentāri:

  1. ai, cik skaisti un mīļi ziediņi (krāsu ziņā gan man vairāk ar rudentiņu asociējas, bet gan jau pavasari arī var pievilināt :D)
    Cimdiņi izskatās ļoti silti...

    AtbildētDzēst
  2. Skaisti, smalki tas pavasaris tuvosies...Bet izskatās, ka kādu laiku tie cimdiņi vēl būs vajadzīgi...

    AtbildētDzēst
  3. Tev, Inese, taisnība - dziju pirku rudenī, lai adītu šalli:)) Un palika viens mazs kamolītis pāri, no tā tad arī tapa ziediņi cimdiem.:)) Cimdiņi tiešām silti ir - pavasarim vajadzēs jau citus:)) Un jau pavisam citā krāsu gammā:)))

    AtbildētDzēst
  4. Biene - izskatās gan, ka mums visām silti cimdiņi vēl kādu laiku būs vajadzīgi.. . Nākamo nedēļu sola īpaši aukstu. Cerams, ka vismaz saulaina tā nākamā nedēļa būs! :))

    AtbildētDzēst
  5. Inga, es šo grāmatu jau esmu ieguvusi no Nipas, ja nemaldos. Varbūt ka nav vērts skenēt vēlreiz, ja kādam jau ir? Nu vienkārši laika taupīšanas nolūkos..

    AtbildētDzēst
  6. Paldies, Žē, ka pateici! :)) tiešām šis formāts skanēšanai nav no man mīļākajiem:D

    AtbildētDzēst