ceturtdiena, 2012. gada 17. maijs

Gribu, gribu, gribu! :D

Nu ļoti gribu! Gribu ceļot šogad! Bet ne tā kā ierasts. Šogad gribu iepazīt svešas zemes tā mazliet savādāk, iejūtoties svešā kultūrā no matu galiņiem līdz pat kāju pirksteļiem... Atlicis vien tāds sīkums, kā pierunāt mīļoto vīrieti doties kopā ar mani, jo nespēju iedomāties ceļošanu bez viņa. Ceru, ka man izdosies:D Nu vismaz uz vienu nedēļu šovasar!
Kā es uz tādām domām nonācu? Atradu netā interesantu adresi ceļotgribētājiem. Re, te mazliet var sevi pakārdināt! Brīdinu -  var aizrauties un laikā pazaudēties! :)))
Tik daudz brīnišķīgu cilvēku un tik fantastiski dabas skati! MMMM:))) Gribētu pabūt gandrīz visur:D




Apmēram pirms diviem gadiem bijām šajā apkārtnē uz vienu dienu, bet ir tā sajūta, ka gribas vēl un tā nesteidzīgi...




Vai nav burvīgs skats? :))



Mana sapņu zeme! Ticu, ka kādreiz tur paciemošos! :)))



Izrādās, ka te var atrast arī mūsējos! No Latvijas! :))) Vienkārši super! Man prieks, ka starp tik daudzām zemēm ir atrodama arī mūsu! Kā Inese teiktu -smaids plecu platumā! :))))





Man jau šķiet, ka divas ģimenes ir pārāk maz Latvijai! Nu ļoti par maz! Meitenes ar lauku mājām! Sarosieties! :)))) Hm, kāpēc gan tikai lauku mājām? Pilsētas mājās jau arī darbu un feinu cilvēku netrūkst!:)))

Iedomājos par savām lauku mājām, kuras šobrīd ir vēl tikai manā fantāzijā:D Ļoti labprāt uzņemtu savās mājās ceļotājus no visas pasaules! Tas būtu fantastiski, lai neteiktu ka brīnumaini:))) Sava veida ceļojums  neizejot no mājām:))) Iedomājos, kā Ieva smilšu kastē kopā ar bērniem no Āfrikas spēlējas, vai puikas ar bērniem no Francijas cenšas sarunāties...:))) Nu jā, tas gan tikai kaut kad nākotnē, bet viss jau sākas ar sapni!:)))

Lai izdodas man un Tev! Mums visām! Ceļot un piepildīt savus sapņus! :)))




4 komentāri:

  1. Tiešām- lai izdodas, ko vēl piebilst! :)

    AtbildētDzēst
  2. Super. Es jau sen biju dzirdējusi par tādu interneta saitu, bet biju aizmirsusi adresi. Paldies tev!!! Tas ir tieši tas, ko vēlos arī es.... Man nepatīk plānotie skriešanas ceļojumi lielās grupās - nekad tādos nepiedalos, jo gribu tā - pa īstam, izjust, saprast un iepazīt. Arī ciemos vienmēr esmu gatava aicinat. Paldies, paldies, paldies...

    AtbildētDzēst
  3. Sandra - man prieks,ja Tev šī info noderēs! :)))) Lai izdodas Tev šovasar kāds feins un neaizmirstams ceļojums!!! Kas zin, varbūt paspēsi arī pie sevis šovasar foršus ceļotājus sagaidīt:)))
    Man gribētos šovasar izbaudīt mazliet no Itālijas, bet tad jau manīs, varbūt tā pa visam cita zeme tomēr būs:D

    AtbildētDzēst