trešdiena, 2011. gada 9. novembris

Mana pirmā volānšalle:))

Mana pirmā volānšalle tapa svētdien no Adelē pirktās dzijas.
Valdziņi uz adatas septiņi, adīju ar adatām Nr. 8. Adījās ātri, tāpēc vēl jo vairāk prieks:))) Rezultāts man ļoti patīk! Viegla, gaisīga, nedaudz liderīga un rozā! Laikam tāda pati kā mans noskaņojums šobrīd! :)))))







Laukā vējš un šalle nekādi neklausa! Grūtāk nobildēt kā kaķi:DD nu ja, kaķis tomēr nav divi metri... vieglāk noķerams kadrā:DD





Rudens tumšie vakari vilināt vilina paņemt rokās grāmatu, ieritināties šūpuļkrēslā un palasīt:)))


Šī pēdējām no izlasītajām grāmatām. Mazliet skumjas raisoša - par ģimeni, kurā izšķiras vecāki un traģiski iet bojā meita. Grāmatai cauri vijas arī dabas aizsardzības tēma, bet tā jau nav nekas neparasts Evansam. Tāpat, viņa grāmatas lasot, šad tad acīs sakāpj asaras. Arī tas nav nekas neparasts viņa tekstiem. Mazliet skarbiem, bet tieši sirdī...
Nākamā laikam jāņem kāda no bērnu grāmatām:)))

Smaidīgu dienu Jums visām! :))

8 komentāri:

  1. Forša šalle, ļoti ''priecīga'' :).

    No Evansa esmu lasījusi Zirgu vārdotāju un Vilku lokā un Lēkt liesmās, paldies, varētu arī šo grāmatiņu sameklēt un izlasīt..

    AtbildētDzēst
  2. Skaista šalle & bildes tādas romantiskas :) Lai labi valkājas! :)

    AtbildētDzēst
  3. cik skaistas, maigas krāsiņas - šallīte ļoti gaisīga un mīļa :)

    AtbildētDzēst
  4. Šalle ļoti jauka! Laikam jau tās maigās krāsas to viegluma sajūtu un skatu arī dod vairāk nekā, ja šallīte būtu tumšākos toņos rudens fonā. :) Saskatu tādu gaisīgu un pat pavasarīgu noskaņu . :)

    AtbildētDzēst
  5. Skaista šalle! Un tā krāsa... mmmm! :)

    AtbildētDzēst
  6. Mīļš paldies, meitenes! :))) Laikam meitas iespaidām man tas rozā periods vēl turpinās:)))) Kā ieraudzīju veiklā šo tīmeklīša veida dziju, tā sapratu, ka gribu tikai šo un nevienu citu:))) Reizēm pie sevis padomāju - interesanti, vai mūsu dzijas, audumu utt. izvēle ir atkarīga no garastāvokļa? Vai tomēr nav?
    Apliekot ap kaklu šo šalli - tāds liderīgs un pavasarīgs noskaņojums pārņem:)) Hm, varbūt tā ir krāsu terapija savā ziņā! :))

    Aija - "Zirgu vārdotājs" bija pirmā grāmata no Evansa ko izlasīju, atceros, ka ļoti, ļoti patika man tā. Tās divas pārējās man vēl nelasītas, būs jālabojas:)))

    Ieva - Evansa vārds uz grāmatas vāka arī
    man ir kā garants tam, ka grāmata būs jauka un pēc tās izlasīšanas būs par ko padomāt!:)))

    AtbildētDzēst
  7. Šalle brīnišķīga.
    Grāmata aizraujoša, burtiski "apēdu" pāris dienās. Kaut gan lasīju pasen, tomēr vēl joprojām atceros ilgās pārdomas par šo grāmatu.:))

    AtbildētDzēst