piektdiena, 2012. gada 20. jūlijs

Ikdienas nieki:)



Šovasar ik mirkli jāķer saulīte. Ja nokavē, nu tad saules vietā var sanākt baudīt spirdzinošu lietu:D  Ziedi dārzā vairāk slapji kā sausi. Savs labums ir - nav jālaista. Bet reizēm žēl, jo kas par daudz, tas par skādi. Muļķojoties apsveru domu par dārza mākslīgu žāvēšanu :D


Mājās kaudzītē sakrājušies apģērbi, kuri prasās pēc uzlabošanas vai pilnīgas pārstrādes.  Šī Ievas bītlene arī no minētajiem krājumiem. Tāda garlaicīga...



Laukā lija, Ieva snauduļoja apkampusi savu leļļu bēbi, un es nolikusi savu vasaras slinkumu pie malas ķēros pie darba. Jāsaka godīgi - gatavošanās bija ilgāka kā darīšana:)

Vakarā parādījās saule un mēs ar Ievu sarīkojām meiteņu pastaigu uz jūru. Tādu lēnu un nesteidzīgu, ar apstāšanos pie katra smukā akmens, ar svešu vārtu pētīšanu ( Ievas šī brīža vājība) un garāmejošo suņu sagaidīšanu ar skaļām ovācijām...  Un ar uzlaboto bītleni mugurā:)



Ievai periods - es pati. Visu pati. Man prieks par to:)))







Ejot uz jūru rotaļlietas nevajag. Nopietni. Tās atrodamas tur uz vietas:)



















Gliemežvāku lasīšana un mešana tālu jūrā;)


Slapjās bikses velk pie zemes:D




Te  redzama manis uzlabotā bītlene. Tamborēts zieds no kokvilnas diega, ar mulinē diegu izšūts ziedam kāts un lapas, plus zieda viducī podziņa no "kraukļa krājumiem". Bītlenei tagad mazliet saulaināks skats uz dzīvi:)))





Atrodam dažus retus jūraskokus un vienu dēli. To melno. Varbūt no Ķemeriem? :D





Vēl viena  bradāšana pa jūru un tad jau palēnām uz māju pusi.


 Es vēlētos brīvdienas bez lietus! Tādas  tās novēlu arī Jums! :)))

5 komentāri:

  1. skaists uzlabojums bītlenītei :)
    Cik jums labi, ka jūra turpat blakus, pasveiciniet to nākamreiz arī no manis :)

    AtbildētDzēst
  2. Laimīgas meitenes! :) Skaistas štātes un jūra blakus, ko vairāk vajag! :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti skaista, ziedoši personalizēta un unikāla bītlenīte! Man arī šādas lietas iet pie sirds - dažu apģērbu gabalu atsvaidzināšana ar savu roku pieskārienu. :)

    AtbildētDzēst
  4. Cik jauka puķite uz bītlenītes!Tā vien silda saulīti aizvietojot lietus brīžos!Ak, cik Jums jaukas tās pastaigas!

    AtbildētDzēst
  5. Mīļš paldies, meitenes! :)))
    Izskatās, ka saule beidzot uz kādu laiku ciemosies pie mums un laikapstākļi kļūs vairāk vasarai līdzīgi:))) Savādāk tā sajūta - ka saules nepietiek (Laikam jau tāpēc ziediņš tapa dzeltens, nevis balts, zils, vai citā krāsā)Pagaidām šovasar tik retas tās dienas, kad gribas jūru tā kārtīgi, līdz slapjiem matu galiņiem izbaudīt. Bet, vēl jau tikai jūlijs...:))

    AtbildētDzēst