ceturtdiena, 2012. gada 12. aprīlis

Mamma = sieviete:)))





Mamma = sieviete, šis iedvesmojošais http://plumiite.blogspot.com/2012/04/mamma-sieviete-pieteikums-un-1-nedela.html Plūmītes aicinājums man nāca īsti laikā! Nu ļoti pat! :)))
Manas rokas  prasīties prasījās pēc kārtīgas lutināšanas! Un es rīkojos! Ar lielu azartu un smaidu pašai par sevi...:))

Vispirms nopirku gumijas cimdus. Beidzot es to izdarīju:D Līdz šim nekādi nespēju ar tiem sadraudzēties, šķita neērti un darbi tajos neveicās. Taču šoreiz nolēmu nepadoties! Noliku cimdus pašā redzamākajā vietā gan virtuvē, gan vannas istabā tā, lai sākot darīt ikdienas darbiņus par tiem neaizmirstu. Jāteic, ka sākumā pamanījos pāris reizes aizmirst tā vai tā:D Bet šodien konstatēju, ka cimdus vairs neizjūtu kā traucējošus! Tātad - cimdiem būt arī turpmāk! :)))
Pēc katras cimdu lietošanas rokas nomazgāju, nosusināju un rūpīgi ieziedu ar krēmu. Konstatēju, ka roku krēmi gandrīz visi ir izlietoti un steidzami jāatjauno to krājumi. Iesākumā izlīdzējos ar ķermeņa krēmiem - to kā likums parasti ir daudz vairāk:D
 Esmu ievērojusi - ja man ir tikai viens roku krēms, tad par tā lietošanu atceros  retu reizi. Ja krēmi ir vairāki - virtuvē, vannas istabā un vēl somiņā, tad ar lietošanu nav nekādu problēmu.


Bet uz šķēru noberztajiem pirkstiem pāris reizes dienā smērēju šo ziedi un nu jau tie ir veseli:))) Atceros, ka bērnībā mājās mammai bija līdzīga ziede un tā tika smērēta pat gotiņai, lai ātrāk sadzīst uz stieples saplēstais tesmenis. Sīkāk par "Eviju" var palasīt te  http://evijasziede.lv/produkcija-ziedes

Ikdienā rokām veicu pīlingu divas reizes nedēļā, tā darīju arī šoreiz, tikai mazliet ilgāk un rūpīgāk - izmasēju katru pirkstiņu atsevišķi:))) Pīlingam esmu iemīļojusi kafijas biezumus, jo tie vienmēr ir pa rokai un ir dabīgi:D

Pēc pīlinga, lai rokas justos pilnībā laimīgas, sagatavoju viņām masku. Saspaidīju divus siltus, vārītus kartupeļus, (kartupeļu vietā var lietot arī vārītus burkānus) pievienoju tiem divas ēdamkarotes silta piena un piepilināju pāris pilītes olīveļļas. Visu samaisīju putriņā, ērti iekārtojos pie kompīša, sameklēju kādu  filmu šeit http://lavalair.id.lv. Tad smērēju masku uz rokām, rokas ietinu plēvē, pēc tam dvielī un uz pusstundu baudīju dzīvi neko nedarot! Pirms tam gan bija jāsagaida Ievas pusdienas miedziņš, jo kopā ar viņu šāds process šobrīd nav iespējams:D 

Ko es neizdarīju? Nenolakoju nagus un neuztaisīju kādu īpašu roku lutināšanas vanniņu, nu piemēram rožu ziedlapiņās, vai tamlīdzīgi. Tātad ir kurp tiekties:D Un pats galvenais, ka gribas tiekties:))) Apvienojumā ar šīs nedēļas svārkiem:)))

Plūmīt! Mīļš paldies par iedvesmu! :)))) Reizēm vajadzīgs tik maz, lai dzīvei rastos jaunas un košas krāsas! :)))))


4 komentāri:

  1. Cik jauks ieraksts.ES ar domām arī atbalstu šo akciju, tik nemāku nagus lakot un šobrīd dārzs prasa milzu uzmanību....un nagi, rokas ir neizsakāmi nesakopjami..., bet gan jau arī es sevi ar gadiem pie cimdiem pieradināšu!Ļoti labs sākums!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Maija:))
    Zini, man ar to nagu lakošanu arī ir kā ir... Bet pie cimdiņiem šobrīd esmu pieradusi(pašai neticās, ka tik ātri) Šonedēļ pat pa dārzu ar viņiem rušinos. Redzēs, cik daudzus saplēsīšu šovasar:D (Ir aizdomas, ka diezgan daudz.) Galvenais laikam ir visās malās pa ķērienam cimdus nolikt - lai neaizmirstās. Pamēģini Tu arī! Vismaz vienu nedēļu:))) Otrā jau būs automātiski;)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lieto normālus līdzekļus mājas tīrīšanai, nevajadzēs veikt rokām pīlingu 2 x dienā un ik pa pusstundai smērēt ar roku krēmu.

      Dzēst
  3. Hm, nekad neesmu veikusi pīlingu 2 x dienā:D
    Tīrīšanas līdzekļi, lai cik tie arī "zaļi" nebūtu, roku ādu tomēr ietekmē.

    AtbildētDzēst