otrdiena, 2011. gada 15. februāris

Iepirkšanās plezīrs un pavasara pievilināšana:)

Mūsmājās ir jauns iemītnieks, precīzāk - iemītniece:D

Atlika man Ievai rotaļu tārpiņu šujot nodomāt, ka labāk radīt tārpiņu nevis čūskuli, ka pēc neilga laika "satiku" tādu čūsku, kuru tomēr nopirku:D Varētu jau sevi it kā mierināt ar domu, ka tā nav čūska, bet tārpiņš, jo nav čūskām raksturīgās mēles, bet astes gals tomēr liecina, ka tā ir čūska. Čūska un punkts! :D 
Iespējams, ja bērnībā dārzu ravējot vagās bieži nebūtu sastaptas odzes, manas attiecības ar čūskām būtu pa visam citas, bet tagad...tagad nāksies pierast pie puiku saucieniem mājās - čūska!:D
Tāda viņa izskatās visā garumā. Nopirkām Tukuma centrā second hand veikaliņā, manuprāt tā šis veikals arī saucas - Veikaliņš. Uz loga krāsainiem burtiem rakstīts - šeit kaut kam ir jābūt. 
Reizēm plezīra pēc turp aizbraucam un šo to inčīgu vienmēr atrodam.:)) 
Šoreiz tā bija šī zviedru ražotā čūska ar grabuli astē, vairākiem pīkstošiem elementiem pa visu ķermeni un čaukstošiem materiāliem čūskas galvas galā. Iepirkām par nepilniem diviem latiem. Nenoturējos un par 20 santīmiem Ievai nopirku arī Dānijā ražotu auduma grāmatiņu ar dzīvnieku attēliem. :))
Vēl Veikaliņā bez rotaļlietām atrodams arī apģērbs, apavi un saimniecībā noderīgas lietas - svečturi, krūzītes, lampas u.c. Uz šo veikalu nevar braukt ar ļoti konkrētu mērķi - man vajag to un to un es to tur šodien nopirkšu. Tā nesanāks. Bet plezīra pēc - ir forši. Pārdevējas (varbūt arī īpašnieces, nezinu) vienmēr atsaucīgas, palīdz padot, nolikt vietā preces.  :))) Bieži vien, ja pērkam vairākas lietas, piešķir arī atlaides! :)
Šajā veikaliņā kādreiz Danielam nopirkām pirmās slēpes - nebija īstas skaidrības, vai puikam tiešām patiks slēpot un tur nejauši ieraudzījām  kvalitatīvas norvēģu  slēpes ar labiem bērnu stiprinājumiem. Slēpes kopā ar slēpju  zābakiem izmaksāja ap 10 latiem. Turklāt jāņem vērā, ka bērniem kāja aug neticami ātri un otrā gadā diezin vai vairs slēpju zābaki derēs. Tad 10 lati šķiet saprātīgs ieguldījums, lai bērns sava prieka pēc varētu nodarboties ar slēpošanu nesāpīgi naudas makam:D Šoreiz gan slēpes neredzējām, bet slidas bija gan - ja nu kādam / kādai šobrīd slidot kārojas:))

Dažas dienas atpakaļ turpināju  jau agrāk iesākto pavasara pievilināšanu:D



Uzziedināju savu nesen adīto šalli! :)) Ziediņi tādi paši kā iepriekš uzziedinātajos cimdos.
 Ziedi šajā aukstajā laikā neļaus piemirst, ka pavasaris jau te pat vien ir...:)))  
Bet, ja tā padomā, arī aukstumam ir savs jaukums, ja vien neievelkas pārāk ilgi - ir dikti forši mājās sagaidīt savējos ar sārtiem vaigiem un lielāku apetīti kā parasti:)) 

Lai silti Jūsmājās! :))

3 komentāri:

  1. Cik skaistas krāsas šallei - uz to apjomu krāsas nu ir redzamas visā krāšņumā :)
    Tiešām feins veikaliņš - tādi jaukumi sapirkti...

    AtbildētDzēst
  2. :))) Tā dzija mani noķēra ar savām krāsām - šķita - priekšā būs gara, tumša ziema. Kārojās ko krāsainu!:))
    Tas veikaliņš ir tāda kā mantu lāde - vienmēr var ko interesantu atrast:D

    AtbildētDzēst
  3. Laikam nemaz tik viegli nav uzadīt veselu komplektu ziemai!

    AtbildētDzēst