piektdiena, 2011. gada 25. februāris

Fiksā ideja.:)

Straujiem soļiem tuvojas marts. :))
Marts mūsmājās tāds svinammēnesis sanāk, jo manai jaunākai māsai Mārai  8. martā ir dzimšanas diena, tad nāk vārda dienas Mārām un Guntām (Gunta ir mana otra māsa) :))) Un mēneša nogalē vēl mazajam māsas dēliņam gada jubileja!:)) Būs jābūt ļoti čaklai, lai visiem tiktu jaukas dāvanas:))
Šis tas ir izdomāts, ko jubilāri varētu vēlēties, bet šis tas vēl jāizdomā...
Kamēr es tā savā nodabā domāju, reizēm rodas fiksās idejas:D
Te viena fiksā ideja no šī rīta.


Dzerot savu  upeņu sulu izdomāju, ka glāzes kājiņa varētu tapt tāda mazliet, mazliet pavasarīgāka un košāka...

Ņēmu tamboradatu un notamborēju mazu puķīti, tad apmēram 30 cilpiņu pīnīti un otrā pīnītes galā atkal "uzcakoju"  ziediņu. Ņemam šo "ziedošo pīnīti" un sienam ap glāzes kājiņu. :)))


Te glāzes kājiņa tuvplānā.



Šeit rozā glāzes kājiņas rotājums:D



Šeit jau sāku blēņoties - sasēju visas trīs krāsas puķes kopā:)))
Tiešām uz reiz nebēdnīgāks prāts! 
Iedomājos, ka kādā meiteņu ballītē man šī fiksā ideja noderēs... 

Kamēr mamma vienā virtuves stūrī savā nodabā darbojas, tikmēr otrā darbojas bērni, šoreiz gan tikai divi mazākie:D



Daniels pārnācis mājās no skolas stāsta savus dienas piedzīvojumus Ievai. Ieva ļoti uzmanīgi klausās! Un reizēm piebalso! :))


Jaukas, mīļas brīvdienas Jums visām! :))




9 komentāri:

  1. feini pablēņojies - tiešām kādā lielo bārbiju pasēdēšanā šitas izskatītos pat ļoti pifīgi :) Bet vislabākais ir tā kā tu - pati sev radi prieku ikdienā (es jau paspēju nosiekaloties, domājot, ka tur labs vīns, bet eh, tikai upeņu sula)
    Bērņuki mīļi - šis feinais vecums, kad vēl blakus sēžot māmiņa šo to var arī padarīt :)

    AtbildētDzēst
  2. :))) Inesīt - šobrīd ar vīnu sagrēkoju ļoti, ļoti reti, jo Ieva pagaidām pārtiek tikai no mana piena. Bet reizēm tā sakārojas...Tad ņemu talkā iztēli:D Leju glāzē upeņu sulu un fantazēju, ka vismaz izskata ziņā daudz neatšķiras no feina vīna:D Un nostrādā - vismaz sajūta tāda īpašāka tad:))) Nu šodien jau vispār:D
    Kaut gan reizēm domāju - kā tad itālietes... viņu virtuvē vīns daudz biežāk nekā pie mums. Diezin vai bērniņa barošanas laikā viņas tā ļoti krasi maina ieradumus...
    Jā, pagaidām Ieva vēl kontrolējama:)))) Bet iedomāju, kad sāks rāpot, tad gan dabūšu trūkties! :D
    Cik liela ir Tava meitiņa?

    AtbildētDzēst
  3. Man sāk likties, ka mums daudz kā kopīga, jo arī es šodien apsolūti neko nezinot par Tavu blēņošanos ar puķītēm arī darīju to pašu....

    AtbildētDzēst
  4. ... nu es gan klusītēm varu atzīties, ka šoreiz (t.i., ar otru bērniņu) nekamā sev neatteicu un vīns noteikti nav tas kas bērniņam ko ļaunu var nodarīt :D - ar pirmo bērnu gan tā kārtīgi trīs gadus absolūti neko grādīgu, neko gāzētu, ne šokolādes, ne citus našķus... (kāpēc trīs? - tāpēc, ka biju pieradusi, ka neko no tā visa nedrīkst :D) Tagad gan esmu vecāka un gudrāka, pieradināju jau no mazotnes - lai labāk čuč :D
    Manai Mīlulītei šodien ir pusotra gada jubileja :D, tikko atgriezāmies no izpriecām :)))

    AtbildētDzēst
  5. :)))Jā, Biene! Tā šķiet gan! :))) Klau, Tev arī ir trīs bērni - divi puikas un meitiņa, Peciņa, ja? :))) Es ceru, ka neko nesaputroju! :)))

    Inesīt! :))) Apsveicu Tevi un Tavu mazo mīlulīti! :))) Cik tad ilgi vairs un vajadzēs kūku ar divām svecītēm! :))) Tas ir tas foršais vecums, kad tā gribas darboties!:)))
    Par tiem trim gadiem pasmaidīju gan:)) Ieradumam liels spēks!;)
    Jā, es tā klusiņām līdz šādai atziņai par vīnu arī laikam būšu nonākusi. Jo tās itālietes...:D

    AtbildētDzēst
  6. Inga- te mans smieklīgais stāsts par vīnu- kamēr gaidīju vienu bērnu, tad baroju, tad gaidīju otru bērnu, tad baroju... nu riktīgi ilgs periods kopā sanāca... :))). Kad nu varēju sākt lietot vīnu u.c., sapratu, ka man ne vairs garšo, ne gribās to lietot! :)))) Tā arī vairs īsti neesmu atsākusi! :))))
    Puķītes koķetīgas, man patīk! :)

    AtbildētDzēst
  7. :))Paldies, Aija!
    Aija, es atceros tādus laikus! Man puikiem arī maza gadu starpība - 1,5 gadi:))) :))) Bet tagad ir riktīgi forši, ka viņa (nu tā starpība) ir tik maza - kopā var tik daudz ko pasākt! Tavējiem noteikti daudz kopīgu darbiņu jau:))) Un nedarbiņu arī - divatā var iespēt vairāk;D Manējiem tiešām tā:))

    AtbildētDzēst
  8. Jā, Inga, tieši tā arī ir! :) Un man arī tas patīk!

    AtbildētDzēst
  9. Man šķiet, ka mēs varētu sarakstīt ko līdzīgu Emīla nedarbiem:D

    AtbildētDzēst