pirmdiena, 2012. gada 20. februāris

Noslēpumainā dāvana no Singingbee! :)))


Šobrīd mazā šķelme stāv pie durvīm un neatlaidīgi vedina uz virtuvi. Viņas intereses objekts atrodas ledusskapī!:D

Jā, jā  - mūsmājās ir nonākusi noslēpumainā http://sing-ing-bee.blogspot.com/2012/02/davaninas-izloze.html Elīnas dāvaniņa! :)))
Ieva ar to ir jau paspējusi iepazīties un atzinusi par burvīgu esam un kādu daļu no tās - par ļoti, ļoti garšīgu! :))) Tāpēc arī tā viņas doma par iešanu uz virtuvi...)

Jau nākot mājās no pasta nespēju nociesties un paciņu attaisīju! Smaids tāds ieraugot tajā esošās lietas! :))))))))))

 Mājās par skaistajām, smalkajām Elīnas darinātajām un sarūpētajām lietiņām līdz ar mani priecājās vēl kāda sievišķīga būtne! UN VIŅA GRIB TĀS VISAS SEV! :)) Bet es turos pretī un stāstu, ka tās būs mums abām:D

Vai nav burvīgas? :))) Tik pavasarīgas...)))


Un šī!:))) Tāds miers un mājīgums no tās staro!


Un kaut kas skanīgs un mīlestības apvīts šobrīd skan Mūsmājās!
Elīna - es ticu, ka kaut kad veikalā ieraudzīšu disku uz kura būs Tavs vārds!! Kas zin, varbūt ar līdzīgu bitīti...:)))


Skaistas, sievišķīgas mežģīnes, kurām pielietojumu noteikti atradīšu! Šis tas jau ir padomā! :)))

Un sīciņas, spīdīgas lietiņas - arī viens no Ievas iekāres objektiem... Domāju, ka sadalīsim brālīgi:)))

Šī baltā paciņa slēpj sevī tāādu saturu! Kārdinošu bez gala! Un ļoti garšīgu! :))) Šīs paciņas dēļ Ieva šodien vēlas doties tikai uz virtuvi. Nevajag ne jauno grāmatu, ne kaķi, ne pastaigu laukā. Vajag ledusskapi! :D

Un no tā -  šokolādes konfektes ar žāvētu plūmi vidiņā! Jāteic, ka arī es tās gribu! Bet audzinu raksturu:D Un atļauju panašķoties sev tikai tā pa drusciņai, jo mājās vēl jāsagaida vīriešu kārtas pārstāvji, lai arī viņiem kāda kārdinošā končiņa tiek! :))

Mīļš paldies, mīļā Elīna! :)) Esmu tik laimīga saņemot šo brīnišķīgo dāvanu! :))
Un vēl! Elīna, Tu nemaz nenojaut, ka netieši esi līdzdarbojusies vēl vienas dāvanas nonākšanā Mūsmājās! Paldies Tev arī par to! :)))


Šī jaukā pavārgrāmata bērniem ir balva manam vecākajam dēlam Kristiānam, kurš pēc Elīnas banānu - šokolādes mafinu receptes http://sing-ing-bee.blogspot.com/2011/03/bananu-sokolades-mafini.html cepa savus mafinus un pēc tam to foto nosūtīja žurnāla "Ilustrētā junioriem" konkursam. Žūrija atzina, ka viņš ir pelnījis iegūt savā īpašumā šo kārdinošām receptēm bagāto grāmatu! :))) 
Paldies, Tev par foršajām, kārdinošajām receptēm, kuras ik pa laikam parādās Tavā blogā! Un pēc tam Mūsmājās ( un ne tikai mūsmājās) pārtop gardos našķos!  :)))) 

5 komentāri:

  1. man arī smaids plecu platumā - cik brīnumjaukas dāvanas pie jums atceļojušas un cik jauka Tava mazā Peciņa :))) Prieks par jums :)))

    AtbildētDzēst
  2. Aiiīī, cik jauki prieki jūsmājās! Es arī smaidu līdzi un brīnos par smuksedziņām!

    AtbildētDzēst
  3. Kas par bagātību , kas par prieku!Priecājos kopā ar Jums!

    AtbildētDzēst
  4. Mīļā Inga!
    Man liels prieks, ka dāvaniņa nonākusi pie pareizā adresāta un vēl lielāks prieks par to, ka patīk!!! Paldies, ka piedalījies izlozē un tagad savā blogā tik jauki atrādi, ko saņēmi :))
    Gan jau jūs ar mazo peciņu padalīsieties visās lietiņās, turklāt mazās tamborētās puķītes noteikti noderēs jaukai tējas pēcpusdienai, spēlējot "kafejnīcu" ar lellēm!
    Man arī liels prieks un patīkams pārsteigums par mafinu popularitāti! Kristiāns ir malacis! Apsveicu!!! Jā, jā...šos mafinus arī mūsmājās neviena cita recepte vēl nav pārspējusi :)
    Nu tad jāsaka, ka arī man smaids pa visu seju un gandarījums par to, ka esmu iepriecinājusi kādu sirsniņu!!!

    AtbildētDzēst